hktvmall 七折卷買咩貓罐頭好

9 回覆
2 Like 1 Dislike
屋企兩隻貓都食緊汪喵主食罐 但係佢哋都唔太鍾意 食一兩啖就走
想買新嘅貓主食罐 請問大家有冇喺HKTVmall買開抵嘅罐頭牌子可以參考吓?謝謝
附上主子相一張
Thrive
買咗啲thrive同aatu
其實睇你買開咩牌子 再格吓價
有啲嘢貴過其他鋪 有啲就真係抵
佢唔食幾抵都無用
盡量搞清楚佢哋鍾意咩口味先
其實之前有買過thrive雞胸味 佢哋都食 不過食咗成兩個月 諗住幫佢哋轉下口味 先轉左汪喵星球 冇諗到佢哋咁多隻味都唔食
可能遲啲買返thrive同埋試吓aatu 唔該晒!
都啱既 之前有比佢哋食過thrive 佢哋應該鍾意食肉絲罐 多過肉泥 可能係因為肉泥冇咗肉絲隻鮮味?可能遲啲都係買返肉絲罐好啲 唔該晒 絲打提醒
Aatu我都係第一次買 唔知隻貓啱唔啱食
本身尋晚仲見有一箱六包裝好抵 點知畀錢嗰陣已經缺貨 跟住散買咗幾包試
Thrive就而家都ok抵同齊味 都買得過
留明
之前貓貓一直食開thrive 但睇左前排消委會講有啲罐頭礦物質、氨基酸和維他命含量未能符合國際寵物食品組織所建議的含量水平 thrive都包括在內
所以就轉罐頭試下食Nature’s Variety Instinct
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞