Dyson吸小強問題一問!!!!!!急

212 回覆
339 Like 12 Dislike
有甲由既屋企唔配擁有dyson
佢依家係定咗型定點?
我以前自己一個女仔住嘅時候都崩潰咁滯
啲大強一聽到有小小聲/光就跑走好煩
後尾有個方法佢喺100%未反應到之前就死了

搵啲厚嘅嘢 我嗰陣係用過期時裝雜誌
將本書放喺掌心 度好位 你嘅掌心喺正隻嘢中間
深呼吸 用盡全力飛過去好似扣球咁
啪一聲 隻嘢就原地死
天光板都用到 你控制好個力道隻嘢會跟住本厚嘢跌咩昆蟲都得
我覺得直頭算人道毀滅仲好好玩添
你倒成枝去油清潔劑落肚都一樣死
劑量問題
噴佢一下就同你倒一枝落口都死得
殺蟲劑可以有針對性/有無驅逐性/感染性之類
清潔劑單獨就手好易攞到
不停轉諗下都覺得暈
虐待動物咁
我入咗兩次廁所,仲未見影
見大家講咁多用化武,其實你地都唔明我既驚
我係想最遠距離搞掂佢,一步都唔想行近佢,望都唔敢望
如果我封黑左個塵兜,用長管吸佢再清走,係我心目中最理想既方法,但可惜我已經做唔到
一日咁睇小小強
吸到,佢會係你部duson轉,轉到佢死為止
睇完個post即刻想入手一部dyson
長知識了
最尾嗰句
啱啱自己喺房見到一隻就睇到你個post

喺門口噴d殺蟲水希望聽朝見到反肚
Dyson okay呀 唔會分屍
但係最好入咗去之後開多一陣轉暈佢先
你咪當佢唔喺度. 好過你即刻清潔嗰陣時,佢仲未死跟住又喺度走來走去 😂
唔需要咁麻煩啦,直接倒入馬桶沖走就搞掂
我會用濃縮嘅威猛先生清潔劑噴佢,順便起佢爬過嘅地方消埋毒,噴一噴即刻暈低
睇過小強綁起cd reader上面轉咗10k圈都冇事,亦冇暈
唔得
企定定係到2秒都吸唔撚到
用濃縮清潔劑噴一噴基本都會喪失活動能力,唔使咁麻煩
會爆汁
我用dyson 吸嗰啲蜘蛛 通常第二日就瓜左 😂
一樣,發覺超有用,比起殺蟲水更加快能夠令佢唔喐得,仲可以清潔地下一舉兩得
小強問題一律建議一點絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞