既鴉瓷 何晉樂 聲夢傳奇 69 153: 19分果位男參賽者叫咩名?

1001 回覆
18 Like 87 Dislike
笑死
外賣仔沮喪坐在麥花臣, 忽然聽到一把聲: 你梗係買唔到, D飛起曬我度
外賣仔抬起頭, 只見石在淫笑: 送俾你

幫我買份保險的話
六號+六永+六柒
依個世紀合照
有d 咁既野咩但滋滋賺到錢大把方法拎佢地落黎
我見fb有fanpage搞公投,問人支唔支持搞「港版Blackpink」,仲有出面唔少人恥笑緊tvb幫魚陳美滋搞女團一事...
算鳩數cctvb 中共式捧魚,見魚就擺睇
睇嚟就快開拍啦

Gigi與Chantel接受訪問,她們透露平日喜歡打羽毛球,希望有機會切磋球技。問到Chantel是否想贏回Gigi一仗?她笑說:「唔係,我哋係朋友嚟。」講到身在日本的「鐵粉」吳業坤越洋寄明信片給她,問到是否已收到?她笑說:「未收到,我同佢係同一經理人,如果經理人收到一定會畀我嘅。」

講到節目拜神時,無綫副總經理曾志偉與Gigi密密斟,她說:「佢都係鼓勵我,叫我加油。(志偉讚你似梅艷芳?)聽到好開心,佢係我嘅學習對象,唔會因為咁有壓力,反而係動力。」另外,講到志偉為《聲夢》學員開拍青春劇,Chantel指已收到通知,但未知詳情,她希望劇中Gigi飾演她的姐姐,Gigi則笑言反而想扮Chantel的妹妹。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210722/bkn-20210722231326699-0722_00862_001.html
我覺得用黎引起關注囉
其實唔太夾
個個都係偶像
同坤哥同一經理人
真係近水留台了
魚後台到唔需要睇夾唔夾,佢就係要出道睇埋今日d part 我對cctvb 無期望組團一定硬推條魚,而加只求唔組團
滋滋D 訪問真係睇唔厭, 成日講埋D野意想不到, 傻更更咁
一定好正
Hugo都輸Felix一個身位喎
我們迷失在這場聲夢遊戲
影集誌,養狗都4小花
我唔太信魚入花中
蓮已被cctvb 放棄,接受現實只會要我地硬食魚
其實佢訪問時, 都成日好生鬼
"係咼, 佢講過呢個說話咼" 果時又做番個驚訝樣
Felix用黎扮陸號少年版
Hugo 係拍戲果邊
Felix 池石係唱
又唔關事既 本來佢個勢都唔係做團 我覺得莊尼嚴會保佢既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞