點解Anson Lo啲Fans唔叫做Anal?

737 回覆
2230 Like 4376 Dislike
我覺得本身係冇問題,男女係屌閪,女女係磨,男男就係anal,洗乜遮遮掩掩
佢哋未有抗爭已經俾人笑咗好多年,你活緊喺邊個時空
你提Anal就歧視
咁笑佢哋乜?笑佢哋戀物?
我唔會囉呢啲咁戇鳩嘅得你哋先會
係笑佢哋行為過火出醜人前
以巴迷為例衝去馬路中間影相嗰啲就抵笑啦
吓 咁跑晒步有幾唔正常不過 點解就可以大條道理笑
咁咪變左N無人士?你傻架?
笑撚死我以為個icon大大粒就係有道理
你咪撚柒柒啦屌你老母
支持藍色機構? 巴膠第一日比人笑就屌死氣喉啦
非常之雀躍咁樣做戇鳩打手 你班anal咪做撚晒打手囉 有撚分別?
連登金鐘仔第一日張圖比人笑係因為食老麥??
你班賤種鏡粉人地屌柒你十二個油頭粉面柒個陣都貼連登金鐘m記圖出黎笑鳩柒人毒撚笑你個12隻賤種柒啦
得啦得啦眾人皆醉你獨醒呀Anal
人哋鍾意用大粒咪大粒
笑撚死駁唔到我開始講其他嘢
嘩咁你咪好勁
以今次為例,屯馬線通車真係畀人笑支持藍色機構居多,我見過唔少話乜嘢仲去支持黨鐵通車,冇睇曬全部留言就咪衝出嚟柒啦
g chi
佢準備歧視你用大粒Icon
理虧嘅始終係你
以為講句anal就好巴閉
真心,現實中追星撚仲on9過巴膠鐵膠
最弊係以為有道理點知原來係戇鳩仔
自己話人理虧
冇辦法啦人哋開始轉移視線笑我追星
今次為例? 我屌你老母啦
連登仔開始笑巴膠屌死氣喉連黃藍都未撚分啦柒頭
藍色機構?
你老母你隻anson lo咪係藍媒做撚緊囉? 家下笑撚鳩你班迷藍媒偶像anal呀 ? so?
連登仔笑巴膠
又唔見你班gay佬出聲 話人無家教攞人興趣黎笑?
連登仔笑女權
又唔見你班gay佬出聲 話人無家教笑人維權?
連登仔笑屯馬開通鐵膠
又唔見你班gay佬出聲 話人無家教攞人興趣黎笑

最好笑連登班死gay佬
次撚次開post標題出白滑大波靚女
入到去全部高清gay佬大賓州打飛機

成班死gay佬搞臭自己個朵
我屌你老母有無家教啊有無尊重非同性戀啊?又唔見你個陣出聲wor
So?
我都可以笑你下體短
喂屌你 咁你覆我跑晒步有幾唔正常不過未?
pin
又秒
似你以為自己好撚有道理
你先最撚柒
連人地用咩大粒icon都出黎吠 你岩岩升中一??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞