封鎖用戶不能超過2000個, 請整理一下

149 回覆
144 Like 40 Dislike
佢已經block左你睇唔到你留言
你只係一個軟弱無能既玻璃心
接受唔到唔岩聽既嘢
無能地選擇掩耳盜鈴

係網路世界上面block人
仲要覺得自己好似風紀好威咁
同曬全世界講你block咗佢
其實個個都覺得你係on9仔渣

你繼續自製單機連登啦
自製屬於自己既圍爐safe space
唔好走出你個圈出黎害人
開心咁活係自己既世界入面

你呢種精神式勝利法
成班傻閪係到標籤一大堆無辜嘅人做五毛
跟住打飛機
其實都係滿足自己嘅軟弱同埋現實嘅無能
製造假想敵 實屬可憐 同時嘔心
咁多歪理
𨳒你咁易俾人激親就唔好上網啦
一日有韭菜一日都有五毛
總之佢哋帶風向就得
叫大家一齊block佢就唔得,知啦

死全家啦𨳒你老母
個邏輯就係大家一齊block曬佢哋
笑鳩你弱智啫
你 block 唔 block 關我撚事
繼續推,多啲人睇吓你幾撚蠢,淨係識人身攻擊
你第二句就打自己咀巴
唔關你事你又回我,白痴仔

理解能力咁差嘅,唔怪得以為 block 人就冇五毛
樓上大把人笑柒你掩耳盜鈴,推多啲人入嚟笑
其實你真係好白痴
咁講真,block唔block係人地選擇啫
我淨係block得3/4個人,但有啲人覺得需要BLOCK好多,咁係人地嘅事,唔洗咁都要鬧人啫
係呀,所以我話唔關我事
純粹笑柒佢以為咁就可以消滅五毛,覺得可笑咪一齊笑
我三歲嘅姪仔以為合埋眼全個世界都變黑
推返上去呀屌
勁多我block左既人入黎搞樓主

其實點解笑鳩你block人,因為啲風向五毛、打手、分化狗會瘋狂開post,你唔block就總有機會睇到佢post甚至留言推埋

到時隨時一個風向post就推左上熱門,然後就變左大公、晴報、689 share,佢地就會宣布勝利、笑柒連登點點點

佢地呢招不嬲係fb都用緊啦

大把連登on9連賈雨村、朱仔成呢啲著名五毛都未block,仲要認真覆佢地留言
好多人要block

5毛
藍絲 (呢兩班人 block極都有)

接龍 (例子: 你以為真的有那麼多人嗎 之後大半個post都係呢啲人 仲有好多接龍例子 頭幾個會笑 但之後大半都係不停重重複 以為好好笑

故意突然貼恐怖圖 核凸圖 同埋之後引用既人

少量on9 (明明正經問野 但硬係on9當有趣咁覆
想BLOCK兩個on9 六合彩post 都無位
唔好講咩公海高低質
選擇權應該係大家手
push
pish
勁ON9
push push push

咁2000個真係少咗啲
連登咁多viutv 193 mirror error pr
Hi 打手請block我
teui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞