其實炎明熹gigi 真係非池中物

236 回覆
101 Like 2222 Dislike
梅姐 果D就百年一遇, GIGI呢類十年一遇, GEM JOEY級數
唱得勁嘅人香港大把啦,造明星都要靠間公司包裝得好先彈得起

問心吖,唔講政見呀新聞呀嗰D 先, TVB 近十幾年有咩人成功包裝得好好做到市場上受歡迎嘅明星巨聲一大班有質素嘅人材去晒邊?全部都離開TVB 之後先開始做到音樂,最成功得許廷鏗,但真係做到市場上鐘意嘅音樂都要去華納

我就唔覺TVB 依家比市場遺棄左之後又無啦啦會識捧人識包裝
你係曾志偉?
你聽下GIGI同導師一齊唱D歌, 佢辦識度仲高
珍, 見李克勤同志偉由心到笑出黎, 咁樣抄VIUTV搞真人SHOW, 掘到幾件好野
造星要求唱歌 戲劇 跳舞
炎除左唱歌之外 其餘兩樣都唔ok
表達能力有問題 講句完整句子都窒下窒下
pr 拉
入VIU應該被捧到上GEM, JOEY級數
cctvb打手,直接blk啦
所以今次醒, 好似係同唱片公司合作, 唔再自己捧
間公司唔係就係自己嗰間唱片公司咩

冇睇,所以唔update , 但睇過報道話係四條女簽星夢娛樂
容祖兒就收返埋啦
叫佢 同gem 或者炎 唱同一首歌做比較
簡直無地自容 要鑽落地核
16歲𡃁妹都屌打佢
真。。 唔覺佢唱功有幾了得
因為153都睇星夢唔順眼好耐
如果viu真係咁 走寶都抵佢死

利申:唔鍾意tvb 會睇viu
簽左星夢啦 可能再加簽其他唱片公司
唔係話同環球一齊簽咩?
唔出奇, 我想像到如果GIGI去面試, 實俾花姐屌到暈, 反應咁慢, 講野又一舊舊
支持gigi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞