Bitcoin / Crypto 討論區 (285)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
完左啦
axs個server是咪整好左,突然飆尿咁飆既
岩岩15蚊仲心思思入唔入好,一轉頭就..
無望一排 Axie d地價都升左唔少
痴撚線

鏈聞消息,歐盟委員會發布反洗錢和反恐怖主義融資的一攬子提案,具體內容包含擬禁止向用戶提供匿名加密貨幣錢包及服務。其中爲客戶處理加密資產的公司必須收集客戶姓名、地址、出生日期和賬戶號碼及收到加密資產的人的姓名等信息,且收件人的服務提供商也必須檢查所需信息是否出現缺漏。歐盟委員會表示上述措施將適用於所有的加密貨幣及加密資產服務,目前尚需等待歐盟議會和歐洲理事會的批准,最終目標是在 2024 年之前讓新設立的反洗錢和反恐怖主義融資機構投入運作。
即係間接承認加密貨幣,
好事來

係咪咁
已經折墮到要鳩叫30k
你high大咗
ETH向2100出發
原來AXS日收入已超皇者榮耀972萬美元
仲要係死ser成績唔死不敢想像
點計972萬?
同埋一個係俾廠商
一個係玩家自己交易 係咁比較嘅咩?
集氣Eth擺脫btc上2000!爆到上去就贏
根本買唔到

呃左我D gas fee
你講左去中心化應該要做既野
不過出唔到gbp
幣市寒冬 成交低到
其實都徹底破壞左crypto見啱就走場啦
$2000應該無問題啦
6萬果時d人想跌到3萬掃平貨

到真係跌落去又無乜人掃貨
出唔到金
其實越諗就覺得佢地係抵升得咁勁

- 用NFT嘅形式做獨一無二嘅Axie
- Token burn嘅形式生, 維持佢地幣嘅demand & 價值
- 新入場要3隻Axies, 維持對Axie嘅demand & price & incentive for breeders to breed
- Play to earn遊戲概念同時係transaction post transaction fee去賺錢

成個ecosystem好完善 唔知佢地係一邊develop一邊制定到咁定一開始個blueprint就係咁

Axie Infinity依家應該只係啱啱開始
仲未計AXS其實係governance 幣,未來有權投票遊戲活動/升級真正去中心化遊戲,唔係廠商話點就點
二佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞