[A/I] Fate Grand Order🇯🇵[159] 諗唔到標題☺️

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
5點有風
唉我屌你老母
用電腦版LINE再電腦VPN去試試
再係咁落去我會想殺人
唉我屌你老母
再係咁落去我會想殺人

搵人買咪得
唉我屌你老母
再係咁落去我會想殺人

搵人買咪得

用極舊VPN都話連唔到話profile出事
刪晒profile等佢開新又唔得
重新dl個app又唔得
真係唔知要呢舊apps有閪用
尤其我仲要心火正盛
唔會有風架喇
而家佢興突擊開新野
唔會有風架喇
而家佢興突擊開新野

一定係乜都唔出,養生~
唔會有風架喇
而家佢興突擊開新野

一定係乜都唔出,養生~

+1
今晚第3pack追rin求祝福

祝你超越神父

祝你超越神父

祝你中到

祝你超越神父

祝你中到

抽卡前 大叫"凜雞" 就會出貨 好似係
又射左90石落海
風~
本一週年書到倉了

迦勒底ACE

送淫獸手機套

依本唔係6月先出咩

我4月去gamer有啦喎🤔

店特多d野送呀清
今日好撚熱 幾時有風
留名睇你地連風都燈走埋
仲要聽日先到 等死我咩

有冇咁多喇, 就算去到水樹個級數我都唔認為會有咁多囉

水瀬 いのり 1995年12月(22歳) 年収482万円
早見 沙織1991年5月(26歳) 年収5千万円
雨宮 天1993年8月(24歳) 年収不明
三森すずこ1986年6月(31歳) 年収*億8920万円
佐倉綾音1994年1月(23歳) 年収1115万円!

竟然

見到井口未

賺毒撚錢仲易過賺女人錢

腐女消費力>毒撚

我想知信長年收幾多
應該同佐倉同級啦

竟然

見到井口未

賺毒撚錢仲易過賺女人錢

腐女消費力>毒撚

我想知信長年收幾多

信長好似係推特講過佢唔知幾多隻5星寶5,然後仲話依家個貨金量係無咩壓力
唔撚搞喇屌佢老母
搞到到心都煩
繼續煲番faiz算
這是養生的味道

竟然

見到井口未

賺毒撚錢仲易過賺女人錢

腐女消費力>毒撚

我想知信長年收幾多

信長好似係推特講過佢唔知幾多隻5星寶5,然後仲話依家個貨金量係無咩壓力

佢而家既人氣同配咁多野,大把水啦
唔撚搞喇屌佢老母
搞到到心都煩
繼續煲番faiz算

竟然

見到井口未

賺毒撚錢仲易過賺女人錢

腐女消費力>毒撚

我想知信長年收幾多

佢而家既人氣同配咁多野,大把水啦

佢本身都有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞