男士防水鞋選擇

590 回覆
380 Like 19 Dislike
潛水鞋防水成件事錯晒 有冇腦
moonstar alweather

潛水鞋應該唔係防水
利申 唔識 未潛過水
幾靚喎
lm
Blundstone好似幾正 大家通常係邊度買?
呢兩款正, 但連登仔一定話柒
其實著對好啲嘅boot , tricker’s stow, C&J islay 果類已經唔會點濕
邊度有得買
著夠一年之後先好著

點少得呢對
redwing
近呢十幾年都係著redwing做水鞋…只要個水氹唔高過鞋帶位就唔會入水
另外試過danner效果都唔錯
返工RED WING POSTMAN GORE-TEX
買左未
Mirabell 好似有
熱狗式回覆係咁嫁啦
總鐘意將啲野拉到最極端 然後令人對呢個人屬於既群體反感

有巴打覆話支那鞋其實無乜野 比大家知道咪得 買唔買睇果個決定 到佢呢度就無啦啦聲大屌人都唔知做乜鳩
啱啱上網搵Asics HK facebook 見到

= = = =

你好,ASICS Runwalk Series現已登陸以下Mirabell 專門店及專櫃,惟每間專門店的存貨都不同,我們建議你直接聯繫專門店或及專櫃查詢最準確供貨資訊,謝謝。

G-05, APITA, Taikoo Shing, HK
太古城中心第二期APITA,GF-05舖Mirabell專櫃
電話: 2565 7698

Shop No.1 -2 , B1/F, Langham Place, No.8 Argyle Street, Mong Kok, Kln
旺角亞皆老街8號朗豪坊B1層01-02號舖
電話: 3514 4178

Shop No. F25, Telford Plaza I, Kowloon Bay, HK
九龍灣德福廣場一期F25號舖
電話: 2707 0898

Shop No.534, Level 5, New Town Plaza Phase 1, Shatin, NT
沙田新城市廣場1期5樓534號舖
電話: 2687 3768

Shop No. 1052, Yoho Mall 1, Yuen Long, New Territories
新界元朗形點I1樓1052號舖
電話: 2698 7237

Ruz De S. Domigos, No.24-24A, R/C, Macau
澳門板樟堂街24-24號A地下
電話: (853) 2838 9690

Shop No.2658, Canal Floor, The Grand Canal Shoppes, The Venetian Macau
澳門威尼斯人大運河購物中心2658號舖
電話: (853) 2882 8304
尋日黃雨鞋襪都無濕過
Aigle

上次黑雨之後買左呢對,而家每次落雨著出街就算踩水氹都未濕過

除非好似大陸地鐵咁浸法啦
重要MIJ
大陸地鐵咁浸法,著定壽衣都得
一年前買咗 依家鞋頭開始入水
點解好似冇咩人講danner
水浸都唔撚驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞