【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (76) ViuTV我地要牧田派糖派到電影版出!

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
突如其來的心跳感覺
個d自己畫既Q版公仔好得意
但拎佢地d相黎印野賺錢係咪唔係幾好
所謂未流出既相係咪即係私追影既相
其實我都唔知呢個page來歷,係聽過兒登fansclub之後資料最齊全就係呢個page,可能要查下

未有片整住先
登神世一牧田世一
原來兒登有follow,即係ok啦
牧B捉住手個下好攻教主好man
雖然香港冇肖像權 但我唔係好鍾意d人拎佢地個樣賺錢
但會成日買d人地畫佢地Q版公仔既產品
sweet到又攬又抱又十指緊扣
但係有follow唔代表授權拎相賣錢
佢ok我諗公司都唔ok
諗住買河童metal pin但得中銀入數
你都講得啱,都係唔買
到今日都仲loop緊
咁出pb賣錢佢都唔係第一個 之前合作開個啲攝影師都賣演唱會PB添
我諗依方面viu又無咩唔OK
唔係私追相我就覺得可以嘅
https://www.youtube.com/watch?v=aqa9cozF2Kc
先出咗幾個鐘已經就嚟11萬views
會唔會又推埋上熱門
聽朝可能會#1
香港係有幾多登神田牧cp粉等睇佢哋咀好癲

VIU幾時拍電影版啊!!!!!! @魯生
而家好似食安眠藥咁晚晚都要服用一次最尾嗰陣先瞓
+1
但係睇完梳化就會走去睇碼頭
睇完碼頭睇浴室
睇完浴室睇登神ig
睡前無限loop
然後日日好似打卡咁得閒睇吓佢哋ig 有冇po story 有冇互相留言派糖

一po ig瘋狂refresh等cm已成習慣

作為新入坑cp粉好開心啊
edanlui.info唔可能係私追啦
出event影落好多相無po過姐
仲有伸脷入水樽飲水都唔係凡人做到

cr. 鏡po痴女
繼續集氣
我仲睇緊啲多甜cut
diutv一時一樣信唔過
【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (77) ViuTV我地要牧田派糖派到電影版出!
https://lih.kg/2623789
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞