魔力寶貝正服強勢回歸 (117) 棄驚保平安

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唔係今次更新出咩
點解你唔上黎問
開服時有巴打比左隻我,叫我傳承落去
同一班人日日pk場pk
慢慢玩就OK啦
得閒又升下技 升下其他生產
魔力本身係咁玩
我最高果隻同你同Lv
再升上去無得打幻歌雀
做乜唔上黎問人借
4月1日刪檔公測開始計
3個幾月啦
邊有公告過
而家掛機只係為左儲住d 卡鍾用唔晒
咩ser 呀
幫你捉一隻
個個刪檔都計咁樣我大宇玩左20年
cls, 我都係賣緊500咋
呢度有雙魚巴咩
因為無雙魚巴
而家雙子好易入喎
回家了
孤獨的雙魚
5月11日計都2個幾月啦
辣雞粗心唔俾我返家鄉
連雙一都1個鍾內入到
其他就秒入
真係無人玩了
代貼

# 雙子 Last Update 22-Jul-21 10:00am
黑暗鳥人 -9 -22311 10LV $68888
未加黑鳥 -7 -30310 13LV $128888
未加黑鳥-6 -21300 14LV $188888

鬼靈 -10 -30340 $38888
鬼靈 -10 -31330 $58888
鬼靈 -8 -01430 $78888
鬼靈-7 -41110 $150000
鬼靈-7 -14110 $750000
鬼靈-9 -13131 $8888

改樹-7 22003 $68888

攻改屍 59LV -9 20322 $158888
攻改屍 61LV -10 40024 $148888
攻改屍 62LV -11 30413 $158888
未加 改屍 19LV -6 40020 $78888
未加 改屍20LV -6 21210 $158888

改蠍 -6 100 128 32 49 29 $48888
改蠍 -9 100 128 31 50 27 $28888
改蠍 -10441 28888

改哥 -14 110 73 48 38 31 $28888
改哥 -8 106 84 50 40 32 $118888
改哥 -8 -21023 $78888
改哥-4 -00400 130牛**********************

深淵武裝骷髏 -8 40220 $188888
深淵武裝骷髏 -5 21110 $688888
深淵武裝骷髏 -11 41240 $88888
深淵武裝骷髏 -5 20210 $588888

紅巨 $12888
改樹 $3888
夜行貓人 $4888
改黃蠍 $3888

買完大家都發
好奇一下
唔係好明點解黑鳥咁貴
之前買左隻-10 5千蚊
我諗起手快有得出招魔先
起碼快過粉炸
前日睇5粉炸無解
黑雞好難捉咩其實
真係好撚悶
隻辣雞煩在石化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞