bar枱石英石一問

14 回覆
0 Like 3 Dislike
嚟緊間屋想做bar枱
本身師傅話用無縫石,出砵蘭街望過,款色勁樣衰。 想轉用石英石, 佢地大部份舖都翻緊隻歐洲牌子,大約$400一呎。 師傅話石英石要做bar枱去我想要嘅size, 要兩塊拼埋,石英石側邊位要打磨。 加加埋埋連手工都要一萬蚊左右。 請問有無巴絲打可以推薦其他產地嘅石英石定係用翻歐洲算? 中國/韓國都可以,但係會唔會真係好易爆?
張台主要落嚟食下飯,放少少野。 唔會用嚟斬豬肉。

我見好多餐廳都係木枱(唔似係實木),用嗰啲木可唔可行?

Thanks
橋就我哋度 飯就你食?
石英石邊到易爆?
人造石就易爆
正路剩係食飯飲野唔會用石英石咁醜樣
多數都雲石/實木/火山石嗰啲
我用緊實木 熱食落張墊 食完抺下枱 定期補下木臘油已經ok
巴打你岀去睇下岩板,暫時未見太多人用,不過岩板質感同pattern都好靚,我自己呢排都留意緊,見人話耐磨唔怕熱又唔食色
有冇個款個樣呀?幫你係大陸廠問下
都係問下意見啫
我自己都有出去睇過,唔係9問。 間間都話自己嘅product好先上嚟問下。 你把口咁拿臭嘅?

麻煩哂
佢地都講到好吸引,又唔敢亂試
佢好似好薄身。 唔知點搞
巴打radianz大概幾錢呎?
Bar枱買現成好定訂造好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞