Foodpanda 步兵/車手/單車手 (71) 有加乘冇單有L用咩

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔係 開緊都冇
凌晨1.5小5
餐廳關咗部機咪冇得叫外賣囉
我都係
ticket到講
即係邊度
app支援撳入去 右上角有個+號 建立一個新ticket
想問我隔左差唔多一年先做返 如果我個銀行帳號冇轉過嘅話
佢係咪會一直綁定到而家 到時出糧都係會出返個戶口?

同埋會唔會有方法可以check 到佢同我個銀行戶口仲有冇聯繫? 我少少擔心

白卡步兵 有錢收有餐開仲搞搞震
有時錯pin都唔關個客事既
我有時用佢個定位都係有出入
Pin點 客人可以自己set,可能set近啲先搵到果個舖。我果個區最離譜係

有時m記外判單,啲職員會亂咁pin,差好遠但會機會中連單
唔夠人咪比班學生派囉西熊 抵你比人屌呀
我睇張單西唔西,未試過食貴野。做西野都要有原則,高質客可以叫外賣
而且我單單拆盡,唔會一隻拎多過兩袋,用多過一隻手送餐(除咗加成時間好順利,快接快送),懲罰西客多個貪食餐
偷拉都係試過一次,錯pin唔通行埋佢咩
袋鼠未一樣係果班人做外賣
內容睇你創造性,有單工廈單,搵唔到入口(太遠唔想行埋佢)打左比佢唔係本人聽又唔覆我,同聽筒講個客話放附近自己遲d拎,之後放地下走。好多時候睇聽筒hea唔hea, 一hea就求其

你同聽筒傾落都知佢地冇系統,唔好偷其他人餐,做犯法野,係合理範圍幫自己拎返少少福利,做餐飲都冇免費餐仲成世界
後尾有人留言話呢間野出餐好慢
態度又閪 叫外賣師覺得耐就唔撚好等
觀塘外賣師見到呢間野都會唔接
見閪店未hold單做住袋鼠先
過45分鐘先踢
d人好鐘意撞我
搞到有d野會跌落地
d 人以為真係幫西熊打工,好似餐廳做洗碗咁出盡力咁擦,真秘技野我就唔會同人講,basic野睇唔明就算

合唔合理用下腦就明,唔通我同個客你講住得咁西,預左啦。仲有d叫6,9碗米線,一蚊tips都冇. 逐碗逐碗送啦已經,都唔識chatbox 話比tips送埋佢, 咁蠢抵死啦
自己開工
咁𠹌大雨都有紅點 cls
無人開工->叫唔到外賣->無單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞