大家覺得mirror有邊個有食煙

342 回覆
43 Like 378 Dislike
好得意
首先我就唔係樓主 冇講過食支煙唔得
呢個時勢仲肯唱咁明顯表態嘅歌同開聲撐何桂藍,到頭來就比你呢啲撚樣日日捉住黎講食左藍店。

同埋想問下他日有黃店比錢楊明曹永廉做代言人,唔知你會讚間黃店定屌鳩間黃店呢?

我唔知閣下生活係苦行到避哂所有藍店、紅企同政府野,但不斷推高藝人立場嘅標準,我諗只會越黎越少藝人夠膽表態
壞過應廷
Yess, 上次喺火炭大排檔都見到佢,佢喺度食緊電子煙
食煙有咩問題?仲小學雞?
AK食煙不知幾型
岩哂佢呢啲死MK仔
不過我好buy
不如講下覺得邊個有食麥記好過啦
請問鏡粉又睇唔睇到2021年姜濤仲係自己演唱會唱撐警大陸lay張藝興既歌?

有咩回應?
你第一日上連登?
連登反鏡先係主流風氣
邊一日連登冇屌柒mirror
娛樂圈9成都食架啦
咁你就縮返入老母閪到先啦你唔爬文就係到覆做乜鳩姐?

咁不如話你地班鏡粉on99一開始就盲撐?最撚on9係一開始姜濤拍金拱門廣告都無撚問題,屌你老母連金拱門呢間香港第一既紅企兼藍店都可以比你地班on9鏡粉因為姜濤就推低條線,你地班撚樣都算唔話得

其實唔係我地推高個立場標準,係你地班仆街降低咗個立場標準啊屌你
Jer
我話我冇講過食煙有問題就唔撚可以覆你話鳩佢食藍店?
我就唔撚係鏡粉黎嘅,我當初就係聽完明年見先留意到有Mirror嘅人唱
如果我降低左個立場標準嘅麻煩你指點下原有嘅標準響邊撚到?
係咪只要食過藍店,幫藍/紅企打工就冇資格係黃?
呢個真係
平時個個都要死全家
班人係街食煙逼埋我食 影響到我喎
非針對mirror 講緊啲火車頭 / 企係街食個啲
你睇撚清楚點解會延伸到我同樓豬講個樣問題先啦
屌你訓撚咗幾年?咁你咁撚樣講係咪姐係代表其實無標準先?
黑冰垃圾煙留返比啲魚毛仔食
佢哋以為係囉,所以咪成日出post狙擊
但又好好笑 平時有呢啲post討論邊啲偽人有食
係狙擊mirror就好似狙擊佢地殺父仇人咁
唔知以為成班mirror輪姦左佢哋老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞