[A/I/PC]御城プロジェクト:RE~囡囡守城養生Game(64) 科興與你執多幾劑

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
仲有一張5周年換咩好?
平安京
過晒氣
d 7星俾你抽撚哂啦

跟唔到
就快pin post 叫人block 你
點睇
打氣仲係好好用喎

應該點砌隊?
主力養呢D
圖1
第一行 1,2
第二行 2,3,4,5
第三行 1,2
咁武器刷邊啲好?
等金銀藏刷櫻花武用
長遠可以等角色專武復刻
樓上除左金鯱之外都有自己專武
近戰4天王入晒隊 其他是但
唔知邊隻勁唔勁可以睇post 頭超人巴7星表
屌原來未放張圖
七星城娘簡評 - 超人Tiga
==================================

紅圈近戰4天王
藍圈遠距4天王 (4天王有5人是常識吧)
黃圈過關會送 首抽抽到 要考慮下要唔要刷過
綠圈4隻都係書 唔使用氣 4隻都有用 但首抽可能少少麻煩 但玩耐D就知好野黎
橙圈都係大炮(1隻法術大炮黎) 用氣量大, 但放得岩位可以清場
對比4天王相對難用少少
粉圈 2隻都係痴線輸出 但實用度無咁高, 打武神(全GAME最難關) 用 平時用有D雞肋
========================================
update線
主要都係再加大D張圖
名古屋: 3倍變3.5倍 用法真係一樣 繼續中流抵柱 唔廢但唔CARRY
紫禁: 一直都已經係頂 之前輸出係無不夜城咁高 但嬴有打氣, 而家更加確定紫禁係4天王 所以又係無變
彼得宮: BUFF完 升2格, 本身係回血型肉盾 成日比人打到殘血開計略回血 而家變左清到兵 又硬既肉盾 (我隻突3打武神都成日差D爆 而家有望唔洗爆)
山槍: 送100攻升半格 一早話左原本唔掂, 比送既絢爛小谷打臉 何生瑜又生亮代表 , 送既城上到125lv 你唔突得85lv, 能力又唔係值得食7星蘿莎
寬衣江戶: 暫時睇落幾勁 有望今次紅白大戰勝出
白鷺: 新武器城 本體 計略 特技 樣樣都唔錯 但1LV戰法 定 80LV正常玩法 仲未有共識 所以唔推薦新手用住
其他: 粉圈2隻我一直放錯位 兩隻天花板都高 但新手唔打武神就無咩用 放返o岩既位
墨俣一夜城 足利氏館: 因應新城 愈來愈勁 調低少少, 呢2隻係某D關 / 同某幾隻城夾到既話仲係MVP級 但始終唔係一隻打晒
小峯城: 上期威威啦 抵升 今次5周年 我都隊2隻蘿莎落去
指月伏見 安平: 因應新城 太屈機 要降一降
鷹城: 上期放得太低 調返高少少
超人Tiga巴打 五星推介

都唔靚嘅
啲 3-4星係咪可以賣晒佢?
我改築拎完石就拎黎改其他
完全唔知打咩關好
我依家應該打咩關?
推主線拎石 升下啲lv 先
再去打活動關
依隻驚好養生
唔急
42話已經唔夠打 係咪刷返啲exp兩倍嘅關?
刷緊急出兵拎五星
有活動打活動
而家活動跌5星肥料好抵屌

無活動就打主線, 武神同地獄唔急 呢d係老屎忽都覺得難既關
地獄可以試下打普通難道, 過到就每日禁2下儲魂

3,4星唔洗賣,改築做肥料
至於有無用 3星真係無用, 4星有用既唔多過5隻, 所以你當無都係可以
原來都半年, 呢半年得4隻係普通pool, 其他都係限
4隻入面 1隻屈機鞭 1隻普通鞭 1隻玩特技+3姊妹齊齊nerf對面 1隻地獄城
4隻都寫死我 繼續走下數先

4星我只係留咗隻雙屬盾
5星唔用放倉都夠位
要用先升,隻驚有冇up都一樣升咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞