THE IDOLM@STER綜合討論區[58] Be your Venus

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
某axxxr我個人係有偏見好憎佢,所以如非有人叫我睇佢某d野我係絕對唔會睇

岩岩走左去寄EMS...

聽日放假所以要5~6日先寄到過去,佢問我計郵戳定計收到份野...

我無理到照寄…有無寄左既巴打知係咪計郵戳?

佢張野話當日消印都計(6月2)
但我份野入左信封再入EMS個袋,得EMS個袋有郵戳...
裡面兩張卡無dom郵戳...聽天由命

過香港寄咪得

如果直接用明信片寄 都要入係ems袋先得?

用信封ok?

張票都有A3紙大細,去郵局課金買袋啦

某axxxr我個人係有偏見好憎佢,所以如非有人叫我睇佢某d野我係絕對唔會睇

又係Axxxr?

篇野好似淨係睇漢字之後估出嚟咁

最慘係d唔識日文的人睇左信以為真

原文唔係話老母講會俾人當可疑人士跟住拉老豆走咩

本ru花生

冇睇嘅價值

冇睇嘅價值

Agger
この空の下好似係第一隻初見FC歌

冇睇嘅價值

Agger

唔識睇日文既人會睇囉

冇睇嘅價值

Agger

唔識睇日文既人會睇囉

學日文好過

冇睇嘅價值

Agger

唔識睇日文既人會睇囉

冇睇嘅價值

Agger

唔識睇日文既人會睇囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞