【驚】戇男夜宿浴場下體痛到醒 睇CCTV先知被性侵

55 回覆
6 Like 0 Dislike

酒店洗浴,被同性性侵?陝西西安一名馬姓男子,近日自稱在南郊天璽酒店地下層洗浴,在休息大廳小睡時被一位陌生男子性侵,弄致下體疼痛才醒過來。他昨日在接受內地記者採訪時,情緒仍然無法平復。

馬先生表示,上周五(26日)與朋友吃飯喝酒後,到天璽酒店洗浴,感覺非常累,就到休息大廳睡着。沒睡多久,就迷迷糊糊感覺到有異樣。隨後,馬先生更感覺下體非常疼痛,睜開眼後,發現有個人影從自己的床邊走過。

馬先生趕緊找工作人員翻看閉路電視錄影,發現清晨6時40左右確實有一名男子鬼鬼祟祟在馬先生床邊離開。不過這個男子在離開馬先生的床舖後,並沒有立刻回到自己的床上,而是像個小偷,在各張床上張望,感覺在偷東西。沒多久,這名穿着浴袍的年輕男子,就離開了休息大廳。洗浴中心的工作人員指,這男子也是顧客之一。

馬先生說:「感覺太惡心了,心理面壓力特別大,不知道他幹了些甚麼,是不是有嚴重的傳染病,現在自己心裏已經六神無主了。」據悉,馬先生已經向轄區派出所報案,事件仍在調查中。
同婚合法化後,依d事件只會越來越多

屌你老味乜撚野據點黎
耐人尋味

乜野羅緝

屌你老味乜撚野據點黎

我又覺得錯唔晒 接受度高左某程度上助長左同性做呢種事既可能 當然唔係直接關係
勞資糾紛

同你老母婚

屌你老味乜撚野據點黎

我又覺得錯唔晒 接受度高左某程度上助長左同性做呢種事既可能 當然唔係直接關係

減少定助長

同性婚姻合法化唔係強姦合法化

屌你老味乜撚野據點黎

屌你老母
咁係咪要禁止異性結婚黎降低強姦案呀柒頭皮

五毛狗走啦 咩都關同婚事
咁異性婚合法係咪會多左強姦呀,on9

講事實姐
利申:非五毛

數據pls

講事實姐
利申:非五毛

屌你收皮啦 咁都關事 講咩事實呀 你有咩根據講呀 比d 數據來睇下呀
好彩晨早block左

屌你老味乜撚野據點黎

乜野邏輯黎
社會接受異性婚姻又會唔會令男姦女強姦案增加呀?
根本異性戀同同性戀者本質一樣,都係鐘意某個性別既人。點解去到鐘意同一性別既人時就會覺得果個人係危險或加上另類既標籤呢?唔通你係男人鐘意女人,所有女仔都要覺得你危險咩?同性戀者只不過係鐘意同一性別既人,並唔係等同於要對同性別人既人做d奇怪野,同異性戀者個種鐘意根本就一樣。點解你驚同性戀者做d咩時,你又唔驚異性戀者對另一性別做d咩?Logic上根本講唔通

屌你老味乜撚野據點黎

據點

為左避免性侵犯亦應宣布異婚違法

異性 一向合法
唔好偷換慨念

邊到偷換慨念呀?
你既論點係,同性婚姻接受度高架話>同性強姦案增加,可以理解做該類婚姻接受度高>該類強姦案增加
咁咪可以用異性婚姻接受度高係咪等同於異性強姦案增加反問你。除非你既意思係"我正係講緊同性婚姻先會",咁架話你就要拎d數據出黎討論,否則都冇意思
又或者你既意思係"所以咪咁多異性強姦案",但咁架話我就唔明單單針對同性戀先作呢個討論有咩意思,同埋唔通社會冇婚姻,個個神交咩。咁架話,理解唔到你想帶出既野係咩
俾男人含完定吉完

異性 一向合法
唔好偷換慨念

邊到偷換慨念呀?
你既論點係,同性婚姻接受度高架話>同性強姦案增加,可以理解做該類婚姻接受度高>該類強姦案增加
咁咪可以用異性婚姻接受度高係咪等同於異性強姦案增加反問你。除非你既意思係"我正係講緊同性婚姻先會",咁架話你就要拎d數據出黎討論,否則都冇意思
又或者你既意思係"所以咪咁多異性強姦案",但咁架話我就唔明單單針對同性戀先作呢個討論有咩意思,同埋唔通社會冇婚姻,個個神交咩。咁架話,理解唔到你想帶出既野係咩

睇得出連登好多基佬

異性 一向合法
唔好偷換慨念

邊到偷換慨念呀?

睇得出連登好多基佬

訴諸人身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞