以Tap & Go成功登記消費券 獲贈CSL 300GB 5G數據卡(2)

575 回覆
33 Like 8 Dislike
咁麻煩
拎唔到就算
我都係咁諗
https://www.facebook.com/hkcsl/posts/4704990239553128
於8月16日起至31日期間逢星期一至五憑指定政府消費券登記記錄到以下指定12間門市領取,#最後一批 喇! 數量有限,送完即止!
指定門市:
- 九龍尖沙咀海港城港威商場四階4012-4號舖
- 九龍佐敦道20-24號鴻運大廈地下E號舖
- 香港灣仔莊士敦道181號大有廣場地下7號舖
- 香港香港仔湖北街18號地下及閣樓
- 香港柴灣柴灣道233號新翠商場1樓113A號舖
- 新界將軍澳唐俊街9號Popcorn二期1樓F73號舖
- 新界荃灣沙咀道280號地下
- 新界沙田廣場第3層14 & 15A號舖
- 新界元朗教育路1號元朗千色匯地下10 – 11 號舖
- 新界屯門市廣場第一期地下G127 號舖
- 新界上水智昌路3號上水中心商場2樓 2023-2024號舖
- 新界馬鞍山新港城中心商場三樓3208號舖

星期一至五,每日得60個quota,仲要仆去指定12間店,我實會攞AL一早去排隊攞啦
csl真係cls....
多咗班乞兒攞卡拖慢晒個網絡 都唔知玩乜
好彩16號果日路過拎左
但用緊單卡機
下 依家仲有?姐係點
第一期無拎 八月頭路過問佢話16號先有 16號放工特登兜路去csl舖又show個fb post俾我睇話一早換晒撚狗咁撚
上面果12間仲有派緊
我尋晚去拎都仲有
九龍市區完全收唔到 直情訊號都冇
派5g 卡派到overload 基站唔齊capacity
尤其D人用落 4g 機
Lm
我都琴晚拎
放工時間仲有
知唔知係插張咭落機先activate計90日,定係登記完佢自動開始計?
登記拎卡個日
咁巴打俾咗咩證明文件先拎到?
facebook講到又要身份證又要住址證明
身分證就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞