各位.千奇唔好去爆x王

122 回覆
43 Like 0 Dislike
飛毛腿聽朋友講過話唔錯
換mon 我都自己換過, 都係上華強北買塊總成返黎自己換

老豆想換部6 plus 舊電, 有咩牌子推薦?

你想要原定副廠,我華強個邊有幾間信譽幾好既介紹

原既話最好啦 但係咪真係原先

副廠係大牌子我都唔介意

巴打... 求介紹呀

淘寶 飛毛腿官方旗艦店

上個月 自己換咗 $110人仔

電量還可以

我要華強北個啲呀
呢個post真係要backup貼比d想買水貨/二手機既人睇
Apple 咁小家, 點會提供原廠零件俾 d 唔專業既細舖做維修 ?
一定係假貨

apple比d原裝零件細舖做乜鳩?
冇事時有apple care plus唔買,到出事就叫春輸打贏要
呢個post真係要backup貼比d想買水貨/二手機既人睇

岩哂佢地心水

$1000不如去apple換

呢間野貴撚到仆街
我整2樣野報1800
Apple換翻新機都係2000幾
痴撚線
結果上華強700搞好

華強

老老柒柒 3c個個好似都係巴打黎 初初都介紹人去佢度整 但實在太貴

我記得佢報爆外mon換要好似1000左右
換個外殻又要800
個價貴過出面好多
我上華強睇住佢用部機換番個外mon 80人仔

係呀 貴到hihi

咁講真, 佢手勢係唔差, 但未至於要咁貴

除左識換mon換殻 咪又係拎上華強整,何來既手勢好

呢間野貴撚到仆街
我整2樣野報1800
Apple換翻新機都係2000幾
痴撚線
結果上華強700搞好

華強

老老柒柒 3c個個好似都係巴打黎 初初都介紹人去佢度整 但實在太貴

我記得佢報爆外mon換要好似1000左右
換個外殻又要800
個價貴過出面好多
我上華強睇住佢用部機換番個外mon 80人仔

係呀 貴到hihi

咁講真, 佢手勢係唔差, 但未至於要咁貴

除左識換mon換殻 咪又係拎上華強整,何來既手勢好

三十幾人仔買返黎八百幫你整 手勢好
換mon 我都自己換過, 都係上華強北買塊總成返黎自己換

老豆想換部6 plus 舊電, 有咩牌子推薦?

你想要原定副廠,我華強個邊有幾間信譽幾好既介紹

巴打 我要介紹呀
淘寶訂成塊mon連喇叭鏡頭都係百零蚊人仔
自己換啦
自己換啦

唔想煩咪華強咪搞惦
自己換啦

唔想煩去華強咪搞惦
自己換啦

你呢個價錢買一定係國產mon囉
iPhone 6計你搵到2xx既多數都係原廠mon
自己換啦

多數原廠mon都係上面咁 國產果d就下面咁
自己換啦

多數原廠mon都係上面咁 國產果d就下面咁

有冇咁平呀
爆mon唔返apple整既人究竟咩心態

有咩問題

有咩問題
因小失大

有咩問題
因小失大

我係華強北自己買mon自己換,冇問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞