黎明演唱會|第四場冇嘉賓 有專頁留言要求MIRROR到場爆罵戰

26 回覆
42 Like 1 Dislike
有專頁就黎明沒請嘉賓一事開po,表示要求網民集氣要MIRROR擔任黎明個唱的嘉賓,又認為尾場請MIRROR便是「完美交棒」。這則帖文引來黎明fans不滿,他們認為入場人士主要是看黎明,並不是看嘉賓,而且沒嘉賓可以令黎明唱多幾首歌。有粉絲留言說︰「呢個係黎明演唱會,點解要集氣請咩鏡仔?更加唔明交咩棒?完全唔同級數嘅人,唔該唔好拉埋嚟講!」、「嘉賓黎明自己請㗎,唔係主辦單位,黎明不嬲都係只係想做自己鍾意嘅野,尤其演唱會,所以唔係為咗乜嘢talking point,我只需要睇黎明就足夠!」

mirror fans可唔可以咁on9..
比leon fans屌返轉頭
高招,打完齋唔要和尚
想可以
但唔係強迫性
就算leon唔請.你就1年後憑實力上紅館
鏡粉真係惡撚過黑警
同埋所有天王巨星都係憑實力上紅館
黎明當年新人時賣左30幾萬張囉全年銷量冠軍先上到紅館
講真果句, 黎明 都咁老, 做多四五年都收山啦

到時又咪一樣係MIRROR 天下

可能到時 MIRROR 係紅館開演唱會, 請番 黎明 上台做嘉賓
搵埋mirror 吶喊助威
周杰倫演唱會嗰啲唔係嘉賓喎
周杰倫自己先係嘉賓
鏡粉 又無講過自己政治立場
藍絲 一樣可以做鏡粉

其實我覺得 mirror 既出現係可以幫到香港大和解
黃絲 通常都會做鏡粉, 然後再拉攏埋藍絲入來, 壯大實力

難怪香港政府 咁恐懼mirror
因為政府最驚香港人團結
咁老實mirror今時今日人氣係紅館開應該絕對可以連開十場都爆
勁開心,今日無嘉賓,完全為左睇leon,咩鏡,唔同年代,唔好破壞個show啦
我愛黎明!我愛黎明!
睇左原post
人地好似都無強逼 好似話係希望
就咁睇都唔知嘈緊咩
騎劫人地演唱會
四大天王只有填海華鍾意請嘉賓
leon.城城.學友都唔請
財經台?
On9 , 都唔同 fans, 黎明雖然唱歌走音,但咁多年一大班 fans, 暫時 mirror 唔係果皮
有份表演既MC喳
咁又點你有幾紅關我撚事咩
紅館有錢就上到ga啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞