一人一個龜的烹調方法

557 回覆
2288 Like 54 Dislike
好多獨立屋地下廁所都係咁細㗎啦
Bt肥仔巴打
你生活好大壓力
咁都可以無端端屌人
連基本嘅乾濕分離都冇出面可以有幾大

你揾一間廁所咁撚樣但有500尺以上嘅單位比我睇下
盲撚左? 叫我睇醫生又乜又柒
你又乜閪野咁巴閉一時又小妹又女朋友又乜柒咁,假膠學人扮正氣
定你條女比人拖走左投射自己啲綠帽經歷落我度呀
縮番入你老母個臭撚化閪度飲閪汁啦
你都發現到d野
唔要比我
第三集呀
20cm箱養,個箱幾大?
fbi?
佢係咪想屌閪啊
未見過客廁
你啲客會喺你屋企個客廁沖涼?客廁有花灑?
唔係講笑

獨立屋地下果層入門口果D位有機會係咁
卡美龜咋
都仲未生兩枝炮出黎
發現連登真係好多痴線佬
又真係好多人認同啲痴線佬

1,其實我出個post都係想俾大家笑下開心下,俾人知道原來有種龜可以生到咁大隻。
2,一張圖就福爾摩斯上身一直攻擊人地個廁所細呢樣又個樣。其實廁所細我想㗎?我都日日係果個廁所開大開細。
3,我可以成功由一隻細龜養十幾年變大龜。隻龜又健健康康。結果係俾一班可能龜又無養過,又養死龜既人指指點點。(或者你分享下你地豪華既飼養環境啊。)
4,我養龜養到開鋪頭。(雖然咁樣唔係話勁)但起碼我開鋪其中一個原因就係想提供一個俾屋企更好既環境佢地。我起碼靠自己努力無去呃無去搶無去偷一步一步改善佢地既環境。咁係咪代表窮人一世都要窮唔可以向上流動?
5,後退一步,你老豆老母養你地有無比足夠空間你地?
已封鎖會員 - 絲割老絲
支持番樓主先
好想再見到龜龜
你隻龜係啲客?你老母做雞做到你唔識分人同動物
蘇卡達象龜
Sulcata tortoise
原來D龜咁大力
真,我屋企隻龜養咗成十年,由一開始十蚊銀細細隻養到而家咁鬼大隻,唔通又話屋企唔夠位扔撚咗佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞