趙善軒已移民英國  在趙氏讀書生活上載新影片提新生活

231 回覆
516 Like 23 Dislike
Well done
佢係幾好野,生cancer都死唔去
呢條友雙面人黎 背後好仆街
以前係趙博教室,請一個有前科既人返黎,條友AL一條C都無, 係到扮自己 UE CHEM BIO 都拎A
https://zh-hk.facebook.com/youwillneverwalkaloneHKDSE/posts/135910973406621/
入邊完全無講趙善軒係雙面人同會考成績喎
明明講緊個乜鬼kelvin lee
以前dse口試成日睇佢
所以我唔明點解會有人選擇去台灣
台灣都係泥菩薩過江自身難保
過多五年十年支那打台灣,到時又一身蟻
只有喺西方國家先可以長期穩定自由咁生活
有冇人backup 到果籽個訪問
佢係劉細良個班撚人黎架
間補習社叫趙博教室,係佢開, kelvin lee係佢搵返黎, 佢地兩個以前現代做過, 趙善軒幫佢改名由will lee轉做kelvin lee, 成日同d學生講李sir好叻, 高考幾多條A, 其實一條C都無
講真光明頂都好難做, 你見19 好多時都有意無意放鮑蛇同馮同學出去咬人, 自己set 好個場就企埋一邊
good news
佢日日都有出片咁滯喎
劉國父都叫上面有人脈,可以兩頭蛇兩邊奶.
趙河馬係純正藍屍黎,扮晒黃,其實扮都完全唔黃,只係純粹黐過老蕭D無腦蕭膠就當佢係.係度水D無腦黃絲錢.

好難唔收
一係佢收一係成個節目收
唔好話陶傑呀
有國安法香港人都敢怒不敢言啦
有火又點
一吹就熄啦
我好耐以前有聽佢,佢話選個80歲都係好唔合理,不過對比80歲,佢更憎侵仔
樹仁仔教人 DSE Oral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞