弱智先淘寶買電莖椅

518 回覆
1407 Like 127 Dislike
樓主有無試過係張椅上面抽條龍根出黎撚下,小心D 中病毒
同啲殯儀館合作死人布碎
前幾年嗰陣垃圾YouTuber先至瘋狂開箱淘寶買電競椅,仲要當係寶
唔識換仲自己亂整,下個爆肛上新聞
可能
唔係塞女人底褲入去咩
呢單經典,諗起都覺得臭
兩舊水仲要支那牌子你就預咗啦正常一張電莖椅閒閒哋都要四位數
自己貪平嘅後果咪依啲囉 去驗吓個pat pat有冇事好過啦
講漏咗 橫掂都要驗順便記得驗埋個腦
算呃咩
250坐到成年仲想點
但點解唔係香港買嘅?
夠膽用200蚊買電競椅其實你都幾on9
一隻正統電腦櫈其實至少二千蚊起跳好基本
一般甲級寫字樓d office chair係五千蚊起跳 高級職員坐既係一萬起跳
1. 拆氣壓棒。我個時睇呢條片跟住換,點知唔夠力,最後搵fd幫手,但都係太緊,最後拆左成個mount連氣壓棒換,張凳同個底座當然留翻
https://www.youtube.com/watch?v=f20vf51vnUw&ab_channel=%E5%90%89%E5%8A%A0%E5%90%89%E7%94%9F%E6%B4%BB%E5%AE%B6%E5%85%B7

2. 揀氣壓棒。香港嘅話最簡單就梗係拎去配,我個邊local store唔會有配件賣,只有成張凳賣,所以就焗住上網買。

闊度:全世界一樣標準
長度:買翻同樣size 或者長少少 (傳聞長的穩定的,其實呢個講法唔啱,要漏氣嘅始終都會漏,係質量問題
凹位:尾段有段大約1~2cm凹左落去,如果你個款係凹超過3cm(有3cm, 4 cm, 6cm) 要揀翻 下沉款,因為佢用嚟kick實你張凳個底盤,凹位唔夠深,成支桿就插唔實個底盤買得太長就刮地
SGS認證: 一般成張凳買翻黎個支桿用料厚度class 2,良心的嘅會俾class 3,頂級就買class 4

不幸要買埋個底盤就度翻長闊高,我都係睇圖對住黎揀
菊花一緊
樓主moon又壞櫈又壞
下星期到你開post
Mouse同Keyboard都壞
笑佐
有床蝨就大獲
膠州市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞