黎明證明偶像派一樣識唱歌

263 回覆
30 Like 39 Dislike
2023/2024 年澳門有30場
連叫開黎狗憎佢既C9
都讚LEON唱得太好
https://www.youtube.com/watch?v=9JGE5PXAhNY
真係好勁
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
琴晚聽完
有啲失望冇嘉賓 又冇encore
中間9up有啲悶
不過leon把聲仲係好靚 勁穩 企定齋唱都夠做
個topic寫明
我都係睇呢場,隔離個阿婆極度失望
係咁認同林日㬢講的野
我係睇尋晚嗰場
一口氣唱十首歌, 水都無飲過, 好痴線
仲要首首都唱到CD水準, 個狀態好好
其實啲人話無嘉賓好失望, 但作為終極fans嘅我覺得無嘉賓仲好
我寧願聽佢講多啲無聊野, 因為好少聽佢講咁多野
就算佢乜都唔講, 淨係企係台上飲水都已經好正
冇嘉賓但唱多首情緣
得第二場有願你今夜別離去
呢首好少演唱會會唱, 算係解鎖咗
今次講氣氛係無16年中環海濱咁瘋狂, 可能嗰次多電音快歌
但今次係有另一種淡淡嘅味道, 同埋佢唱嘅歌全部好經典好想睇多次
你個名都好正呢首佢唱得超好
16年有埋核心既外圍,氣氛一定好啲
想睇多次但今次啲飛幾貴而家仲要炒起咗
希望會出碟 有埋每日嘉賓同情緣就正
我都好想佢今次會出DVD
仲記得佢上次16年中環海濱有出DVD, 仲用啲fans 相黎砌個封面出黎
我估今次出嘅話 都係經amusic買 用順豐收貨
你又知AL 唔藍?
覺得許志安而家出場應該冇野fans一樣會起哄只係叫聲有幾激動嘅分別
今晚到我座時光機
樓豬睇幾多場?
今晚一場
留名睇下有冇鄭伊健
以為你係死忠會睇多過一場
買到先嫁
比人炒到仆街
仲要比班mirror迷炒到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞