新垣結衣最犀利就係整容整得好自然

104 回覆
73 Like 247 Dislike

根本一模一樣 樓主咪撚屈啦

樓主可恥

我地日本邊會有人整容

咪撚係支那寒狗先會整㗎咋

兒家已經講到大陸妹都冇整容啦

日本妹都冇㗎

大陸妹肯定有
反正上撚左神枱,你地咪繼續吠、咬住人唔放囉癲狗
慘得過大把人鍾意

狗先鍾意

我好中意結衣 有啲野事實擺在眼前 咪接受囉
我剩係見到好多人沉醉自己世界中 唔面對現實
因為現實會令佢地瘋狂

咁都有位俾你隻日狗叫春

唔好on9 la 你搞清楚我立場你先好屈我日狗
白痴仔

樣係可愛係幾靚但真係唔覺神級囉 個額頭一all back就好礙眼 硬照表情靚過動態
演技又唔多掂 同佢比人吹捧既程度唔成正比
樣係可愛係幾靚但真係唔覺神級囉 個額頭一all back就好礙眼 硬照表情靚過動態

收啦 死韓狗支那狗

咁佢真係好有觀眾緣既

收啦 死韓狗支那狗

反正上撚左神枱,你地咪繼續吠、咬住人唔放囉癲狗
慘得過大把人鍾意

收啦 死韓狗支那狗

綾瀨遙完勝結衣啦
不過認真, 佢呢代藝人之後果d慢慢開始收皮, 佐佐木, 石原, 有村, 再之後果代冇邊個見得下人

呢班人夠屌打你中韓美歐啦
啪骨增高應該無
日本女優高無著數
佢話過好鍾意飲牛奶 生得高應該無整

但對眼 特別係個雙眼皮應該有整
以前佢一單一雙 宜家兩邊都有大雙眼皮
睇片又無膠紙同膠水跡 好自然 應該有割
鼻就由到大都又尖又高

利申 2006年已經係佢fans
我屌你啦
班狗吠得好大聲

收啦 死韓狗支那狗

除左話人狗仲識吠咩
啪骨增高應該無
日本女優高無著數

鼻就由到大都又尖又高

鼻天生 冇得後天既
佢本身豬膽鼻 兒家撓又直 應該都有
仲要唔止一次

收啦 死韓狗支那狗

除左話人狗仲識吠咩

你覺得一桐結衣有整咪有整囉家陣娶老婆咩
你覺得一桐結衣有整咪有整囉家陣娶老婆咩

咪就係
都唔知班韓狗支那狗出黎吠咩
整你老母臭閪咩
你老母訓落棺材就真係幫佢整下喇
啪骨增高應該無
日本女優高無著數

鼻就由到大都又尖又高

鼻天生 冇得後天既
仲要唔止一次

未聽過女大18變?
臭雞
啪骨增高應該無
日本女優高無著數

鼻就由到大都又尖又高

鼻天生 冇得後天既
仲要唔止一次

未聽過女大18變?

係喇 對唔住 結衣一直冇整容 有唔同女大十八變 一定係
整你老母臭閪咩

新垣結衣整容 整完仲要比錦戶亮屌
整你老母臭閪咩

新垣結衣整容 整完仲要比錦戶亮屌

你講咩呀 冇可能
啪骨增高應該無
日本女優高無著數

鼻就由到大都又尖又高

鼻天生 冇得後天既
仲要唔止一次

未聽過女大18變?

係喇 對唔住 結衣一直冇整容 有唔同女大十八變-[ 一定係

啪骨咪話咗佢自己講過囉
個鼻同對眼就真係女大十八變嘅
個又圓又大又翹嘅鼻頭敵唔過地心吸力變咗形啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞