2016-17 LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附決賽-張曦雯vs岑麗香

63 回覆
56 Like 20 Dislike
LIHKG香港冠軍女神聯賽升班附加賽決賽
2017-5-28 7pm-1am
張曦雯vs岑麗香 45-18
輸咁多
香香
6月中至7月會開大會,主要討論一下主場評分修訂呀,超聯大家想唔想加到上18個位咁樣,希望大家到時參與,如果無人理我會按自己想法做,多謝大家

仲有就係會唔會將退出機制既門檻提高,由全季唔夠10分,提升到唔夠15分就要接受彈劾
而所需既退聯票數亦相應降低
6月中至7月會開大會,主要討論一下主場評分修訂呀,超聯大家想唔想加到上18個位咁樣,希望大家到時參與,如果無人理我會按自己想法做,多謝大家

仲有就係會唔會將退出機制既門檻提高,由全季唔夠10分,提升到唔夠15分就要接受彈劾

變相比多啲機會有新面孔出現到

tg通知開會?

tg通知開會?

會既,放心
如果真係無共識而無其他大分岐,就會跟我想法做
所以大家到時盡量有意見就比,我會睇的
但就唔會接受另外開topic,因為驚有人搞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞