[正式宣佈香港同大陸睇齊] NETFLIX 魔物獵人 偷偷下架

7 回覆
2 Like 1 Dislike
唔知大家有無留意原本NETFLIX 7月上既魔物獵人偷偷下架
早幾日仲見到有預告, bookmark左既Link今日已死
雖然本身都知爛片, 呢套野之前因為辱華比大陸禁播, 但當時香港仲有上
但今日既香港已經無左言論自由, 議員得返建制派,而家進一步剝削, 同大陸一樣咁管

留香港既大家準備好大陸式管治未?
下一步用大陸人就係取代你班香港人職位, 政黨, 公務員
2 Jul 2021 — Netflix 7月10部新動畫影集電影推介,包括《高達閃光之凱薩衛》(閃光的哈薩維),還有《生化危機無盡黑暗》、《魔物獵人》、《Beasters 第 ...

hk01 唔貼link
我都奇怪 搵嚟搵去都冇 屌佢老味
台灣vpn會唔會有
真係屌佢老味
仲想睇MC 賤
唔關netflix事

片商自己要求落架only

大陸都無netflix....

https://help.netflix.com/zh-tw/node/14164

Netflix 未在中國、克里米亞、北韓或敘利亞提供服務
重點唔係大陸有無, 係本身係香港Netflix出晒預告會上但突然下架
片商收左授權費話知你Netflix上唔上咩, 好明顯香港呢邊收到order要禁出街
仲有咩人會唔想呢套戲上?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞