三星A22今年會唔會最好賣?

105 回覆
8 Like 39 Dislike
a22 係呢個價位真係好屈
3星機呢部定價平過平時
nokia 之前中個一次伏 乜都好就係佢個叉電位好快壞 唔知而家d機有冇改善
MTK
部野好似冇鏡射雖然唔係成日用
MTK 天璣1100 , 台積電6nm , 雙5G , 同高通U跑分唔差好遠.
MTK跑分同實際體驗仲有落差
同意
主機用緊iphone 12
想買部2k-3k an機做公廁機 睇下片打下機
本身睇中A22
但睇完spec 同粒U….有點卻步
睇spec 屌米poco redmi係好屈..但支那機買唔落手
所以都想等google出a5 睇定下先
睇片打機就A52 呢啲錢冇得慳
收左部全新黎玩下,唔錯各方面都。俾唯一5g速度唔夠旗艦機快。但一千頭冇乜投訴。
21系列玩到成pat屎咁
又冇火牛又冇micro SD
照推論,21fe都會係咁
所以應該唔會好賣
加上A52神機加持,21fe應該收硬皮(除非有番micro SD + 3.5mm 耳機孔
Youtube好多評測係S20FE會比A52好少少
始終係半旗艦機會多少少野例如無線叉電
依家S20FE好平,有特價仲有多野送
A52機價平少少又有返3.5mm

但S20FE有機會係年頭機加Ghost touch問題
所以真係50/50,有舊機trade in畀多少少又可以上S21…
唔計5G同舊年堆665機比係咪有好大距離
我一樣收左部二手,三星A32 5G(黑色)機背有少少花賣平d,,95%新,黎玩下,各方面都ok,5G速度ok,同iphone 12 pro旗艦機差唔多速度,有時仲快過佢,$1200就冇投訴
ps:另一部紫色三星A32 5G,二手,100%新,過幾日一樣比人買左,係貴少少要$1600
我再上一部後備機就係a32,但個mon 係垃圾720p,真係好差。上網快過a22 少少。影相多一個鏡頭,但快願換返部a22 全高清差好多。
情願
冇用過s665個的答你唔到。
豐澤a31同a22同價,咁係咪a31好啲?
你之後補錢換返部A22 5G?
放左部a32先再收部a22。
舊款同新款邊有得比。
A32 5G 720P係差d,其餘冇投訴
你同一間shop放左部a32先再收部a22?
凈係個mon 已經可以收佢皮,我連a42都用過。人哋用SA mon 所以就算720p mon 都冇問題可以用得過。
No , 上網放。邊有人會去舖頭放,舖頭收當你垃圾咁收。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞