大家去過最伏既speed dating係邊間?sdfever on唔on list?

52 回覆
5 Like 21 Dislike
我剩係去過Frankie Wong既SDFever Match
https://sdfever.com.hk/

伏到不得了
1 on 1既package話一年見12個
最後見得5個
仲要5個全部都符合唔到我要求,講緊每個最少附合唔到2-3樣我要求既條件
(我167高要求173以上,要瘦同搵得多過我即25k+,唔使靚仔正正常常塊面唔好有大缺陷即陳同佳粒墨或者胎記咁)
大佬呀,第4次派170既男仔比我喇,仲講到明塊面有胎記,我有比錢點接受呀?
上兩次仲要170都報大數直頭矮過我添呀
已經圈左打回頭唔要
佢就逼我見
我話咁我要退餘數佢唔比退
強制逼我延長12個月
我要求要佢black & white跟進我投訴同談判
佢就堅持要電話講仲屈我唔合作
仲唔準我reject match
講左唔要都仲逼我交時間見
唔係就威脅既唔退錢仲要停我會藉
有email為證

諗諗下不如錄低埋所有既對話
甚至如果多人有興趣既直頭直播同佢傾玩大佢

I don't need speed dating.
無相好難comment
你不如講下你咩條件先啦
167高
搵25K
仲有外表呢
原來speed dating咁多其貌不揚既人?
要求都正常,但係呢d好似要人地都ok先約見。可能有你要既條件果班無揀你,間公司覺得是但塞幾個比你交差總好過無,男仔好可能都係配d唔岩條件既人
淨係去過呢間野既board game類10男10女個種...無玩1on1...都覺得間野hea hea地...
去叫鴨性價比高好多
連登仔夠173已經少,仲要搵25k以上嘅單身男性喎
我條件應該岩 有冇興趣同我傾下呀
呢間野幾年前有折個陣我有FD叫我陪佢去
但我寧願玩tinder 所以無理佢
結果過多排就聽佢講出pool鳥 已經plan緊下年結婚
佢未婚妻仲要係我杯茶 真心後悔無去同佢爭

絲打 得罪講句 你都3字頭啦 中2,3樣條件就去馬試下啦
你要求個D條件係好正常 但有呢D條件既唔係俾人mark左就係搵緊青春少艾 洗鬼曬錢去speed dating咩

個期係咁多仔就得咁多 人地收左你錢 唔通同你講無人岩你咩/你唔岩人咩

坦白講 如果你係真心想搵人過下半世
唔應該淨係著重對方既外在
始終都係內在條件先俾到你幸福
芳齡應該30
詳見舊post
有幾毒幾醜樣先要玩哩d speed dating
呢間垃圾之最
呢間野成日水d客
個老細串柒柒但又冇料死廢柴
約出黎食個飯睇下邊個毒d?
173 25k 標準連登中上樣 here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞