【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (44) 田b生性牧b倍感安慰

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
日版係衰最後一集,連做春田田嘅田中圭都屌,其餘每集同預告都有大量驚喜,冇乜人屌
係幸福
會唔會牙撈開始暗戀牙登
FYI日版大叔的愛嘅阿牧穿著同出街用嘅袋同文具比日本仔人肉搜尋到之後秒速缺貨cls,腐女個market真係大到你唔信
追鏡係要當限定團咁追,隨時會無,要時刻都有心理準備
唔係好想向呢個方向諗,但的確係冧樣
係嘅話冇好結果
但佢的確比我考古見到佢對登以外嘅隊友好少會有呢種眼神
個感覺就好似將牧牧同仆街田帶左嚟現實一樣
啱啱入坑嘅迷你薯仔願聞其詳
你地唔好咁痴線啦
唔好上升至真人,永遠無好結果
我都唔想向呢個方向諗

我想撈撈有幸福
上面冷靜啲先

咁我覺得首先牙登同田田好明顯有好大分別嘅
起碼呂爵安唔係拖泥帶水 做事廢嘅人 其他人都讚佢有行動力 同好清楚自己目標 田田完全相反
加上牙登連開live都講到出晒面自己絕對唔會係 大家就ff還ff啦
冷靜d先牙登是蘑菇的
好肯定牙登係直都不行果隻,所以都知佢地只係好fd姐,不過有時見到佢地私下既交流咁close,ff都人之常情
不嬲都好贊同ff ff使世界更美好

樓上冷靜啲 追cp還追cp 唔好FF真人過度
enjoy檯面上嘅嘢就夠啦
你可以search吓佢地d cp fanpage
最經典咪mr.ego個live, 登神fans一定睇
演唱會encore個d微細表情
但我唔貼上嚟了,大家心中ff
其實mirror有無主推xxx就會反xxx呢d野我成隊淨係鐘意xxx但隊友xxx明明無才能又假 但又紅過xxx 咁真係幾嬲
當時佢哋劇入面隻杯都好似賣斷
但official d product就真係唔想要
係,好撚痴線,連用過嘅memo紙都掃哂
咁誇張架
我最記得係林遣都出街用嗰個白色tote bag一搵就已經斷哂貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞