黑寡婦florence pugh好正

147 回覆
402 Like 253 Dislike
阿妹

Midsommar果陣已經好正
又肥又無波仲要閪面 狗也不屌
有d似大叔的愛個Carmen娟姐
個樣似男人,適合做動作片影星,又易認,應該會紅.
好可愛
好正, 肥肥地好肉地
應該幾好砌
對眼正到
我都係Midsommar嘅時候留意到佢
佢係演出上面吸引, 係effective
有啲似愛回家 細龍太 , 夠大份
明顯話鐘意都係想比佢抱住你地黎屌
套戲女權到,我直頭覺得個個女都差唔多,啲衣著包到實一實
露最多可能係red guardian 阿叔
迪士尼加持你想有咩睇露背?
真係要無晒個人特色,可能咁就係平等
會員編號:#3020
會員名稱:遠阪凜
註冊日期:2016/11/25

https://lih.kg/aLiACfV

小心此人 ⚠️
罪名:on9
慌稱自己是一名抗爭者,扮演手足,吹到話自己要參選區議會
極度記仇,甚至有強迫症,會起你底搵證據檢舉到你被ban
鳩up話自己識多國語言,又有專業證書,但係連中文都講唔好

上述資料更新日期:2021/4/37 21:32:07
P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
包到實冇野睇我都唔滿意
但咁同個人特色有咩關係
兩個黑寡婦既風格已經差好遠
套戲好正,但一Google返d相,當我冇講過
我覺得咁難得black widow 可以自己有一套獨立既戲
正常諗法,一定係佢有更多表現既機會/講佢離開左red room 咁耐
應該有更強既能力同表現,咁樣又可以滿足到觀眾既期待,又可以做一啲可以一睇再睇既場面...但成套戲我就唔覺得有啦

btw 個人觀感,我只係覺得浪費左呢個角色最後既機會姐
話晒都係由IM2 已經係到既主要角色
你成段我都好認同
不過主要都係動作場面上欠奉
角色塑造上依然好立體
冇話無晒個人特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞