歌唱比賽演唱《銀河修理員》元朗信義中學兩學生遭記大過 副校長譚建勳不作任何回應

849 回覆
340 Like 1281 Dislike
勿自爆
支那人會怪學生搞到佢哋無得聽歌
優越有愛呢幾隻字好冇書卷氣
祝你在亂流下平安擺明係19年講先 關抗疫撚事咩
信義會間間都垃圾
年年係咁請人
老師開學兩個月頂唔順中途走比比皆是
代表香港比賽就有用,學界就算鳩數
學校交個blacklist比所有大學都可以玩死佢地
唔好淨係睇係咪ole
依家啲大學高層全部都係支那人
推爆先
响校長室出面播<亂世佳人>會點??

即刻踢出校??
Push
「起來!不願做奴隸的人們」可唔可以唱?都有政治意思
唔好傻啦,你有個共既字母歌會唔派佢出場咩?只要你有條件,佢唔出你,你轉校都實有校收

記住,班教畜都有自己成績表,佢地無貨交都死
曲到圓
信義真係好傻閪
就算推到最多like,最後間學校reject你去表演
都唔覺得間學校有咩咁柒又係度精神勝利法打飛機
首先佢記得個學生大過已經好明顯懶得理你班黃絲點睇,你可以話佢獨裁,但係獨裁嘅學校從來係香港都係主流之前咁多間濕鳩學校搞鳩黃學生搞得仲勁,但係最後又點 reject完DJ之後成班藍絲仲可以打晒飛機話咩「拒絕黑暴音樂進入校園」間學校根本唔會柒,甚至仲可以係藍圈度攞reject DJ黎打飛機
再講一間學校唔俾藝人去演出根本冇任何問題,大佬你話你間學校最多like就過黎宣傳,我又冇錢收對某D學校黎講根本冇撚意思,就算唔理黃藍都可能好多中學會reject呢件事
結論係根本成班兒登仔幻想信義會唔俾Dear Jane表演會好柒根本一箱情願,要推呢間野不如玩返高雷好似仲好玩D
要支持果幾個記大過嘅學生大把方法去做擺Dear Jane上枱等佢地俾人拒絕根本唔知係想玩鳩Dear Jane定點點睇最後都係Daer Jane柒D然後間學校un un腳話知你

From 隔離po
年年考第一嘅林門鄭氏
0OLE、連校內課外活動一個都無報到都照入U嘅+1
睇佢係咪真係去到咁黑心啦
真係逼班仔出國升學
加啲分都唔夠你居住地區嚟
曲真心唔掂 係啲詞填得好先救咗成首歌+令佢爆紅上神台
其實係睇成績架啫
exac7ly
住唔到hall無所謂啦 入到咪OK
用國安法拉dear jane
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞