陳潔靈呢條女真係好痴線

743 回覆
686 Like 55 Dislike
我意思係你同連登仔咁認真坳冇意思

佢哋入嚟唔係睇啲濕鳩是非
咁你咪屌返啲話佢係黃
真善心嗰啲撚樣囉
我依家講緊件事冇人想知
原來靚湯都咁賤
係床一定玩得好癲一定係暴力加粗口
咪係囉
我都淨係識miss chan chan

陳屋企人做水貨生意

鍾條仔就反水貨反到俾人拉

陳塊閪邊皮都冇得俾你地掂下,你班兒登仔撐嚟做乜
靚女通常都係仆街黎

btw 好想比湯洛雯恰到上心口,再比陳潔玲講粗口屌呀
一個女人上進到會為錢為名會整容隆胸

愈爆愈多,陳潔玲同條仔為咗大話冚大話搞到眾叛親離喎,連登仔為咗假奶仲撐得落?

條八婆好爛賭
之前先喺ig話打牌輸幾雞嘢
睇返鍾果啲cap圖成日 cut前cut後
都係保持車距好啲
陳潔玲連圖都無得你睇
好簡單 法庭見咪得 我實撐陳既 起碼佢黃 唔好同我講d咩廢話 黃大撚哂 黃性格閪又得 或者黃殺人放火都得既野 因為我依加答你 得 只要唔係搞到其他黃
陳多次公開同記者講話俾鍾條仔騷擾 開名貼相
而家一張圖證明左人地根本無搵過佢
你好意思話人cut前cut後

佢有幾醒呀 睇兩篇佢講既野 淨係識人生攻擊 講粗口鬧人 一D交代件事既用意都冇 反而sherman有文有路 交代清晰 依家惡就代表醒?
鍾 cut出嚟啲對話起碼反駁到陳嘅大話先
Eg. 批貨要嘥錢租倉原來因為陳突登拖住,仲擺到過期。
最重要係連其中一個partner都出嚟證明係陳講大話 同埋陳由頭到尾少少證據都攞唔到出嚟,得把口噏。
好似係杯麵廣告歌
[懷舊廣告] 1991年日清合味道杯麵大抽獎,獎品是世嘉 Game Gear 遊戲機 ,廣告歌改編自陳潔靈的《白金升降機》。
https://www.youtube.com/watch?v=K2pTwV1iH44
條姓陳一睇就知假到仆街啦,成身又假,tvb又紅唔去,為攪生意又扮黃。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞