真係唔明點解台灣人咁鐘意用Line

25 回覆
7 Like 20 Dislike
屌你老母垃圾app
1.大部分貼圖要比錢買
我用tg stick唔好過買埋啲垃圾貼圖
2.影片過一個月有效期就冇得睇返
我屌你老母啦,可以keep嘅容量又少,keep嗰幾條個幾鐘嘅片就爆data好心你啦,咁少容量就爆你整嚟托柒啊

3.Line社群code入唔到

on9社群唔可以邀請入去,要用link入又唔支援香港用戶,執柒咗佢啦,整嚟把撚啊

如果唔係啲遊戲gp要用line,我都唔柒想用
Line 拎資料仲多過wechat
不過人地主要拎黎賺廣告費
因為可以問啲女仔我可以揸你的line嗎
line真係好差
因為啲架妹台妹都中意用囉
揸個奶
泰國人都鍾意 但佢地又係有好多功能香港係無份
we柒

你知唔知最仆街係咩呀
係我試過壞手機
所有app都可以喺新手機拎返個account
唯獨line拎唔返

屌你老味要我喺舊手機拎驗證碼
同客戶服務講我舊手機壞左開唔到
屌你只係係咁重複叫我嘗試開舊手機
一係就申請新account

我同佢講部機跌左落海直頭唔駛開啦
點樣喺舊手機拎驗證碼呀
綁定email / 電話號碼
我都試過,安全到仆街,安全到我自己都入唔返個ac,啲game都要開新ac從頭再玩過
之後就冇撚再玩過要連line ac嘅game
等we7有點對點加密再拎出黎講
貼圖要錢都屌人哋畫出嚟唔洗開飯咩
土耳其

緬甸

印尼

馬來西亞

星加玻

義大利

阿根廷

印度

阿拉伯

泰囯

台灣

中囯(?)

日本

香港
邊個會咁撚戇鳩俾錢買仲買line friends

成撚日話line同twitter係用黎follow咸濕ac同渣台妹對波

睇你識唔識用嘅遮
tg sticker免費又好用過佢咁多點解有人會想用Line
唔通tg 開善堂?
負評嘅人講下Line有幾好用先
你係咪冇set呢個
就係為左d sticker用line
我而家越買越多唔用好似唔抵
但部舊機已經開唔到
tg冇開善堂,係D用家去打劫班創作人
大把都係line度成pack直接抄
當然亦有自己做/改嘅,但係多人用嘅角色都唔方有拎版權
完全自創又畫得靚嘅有幾多個會想俾你免費用周街share?
tg whatsapp嗰D有得輕鬆自製係方便嘅,可以整吓黎生黑警
但唔keep住俾錢邊有高質嘢
唔俾錢都算,唔洗屌人賣圖
我d line貼紙已經買到同人chat要慢慢摷貼紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞