[公投]$9299究竟買 iphone 12pro 定係Xperia 1 iii

67 回覆
435 Like 97 Dislike
等5III. 少個4Kmon 同無線充

其他一樣 但5III 如果過7K都唔會考慮
成萬蚊買部手提電話會唔會太貴
咁可以唔使考慮啦
睇完黑人評測後,有種好好笑感覺
踩左幾樣野自動旋轉勁慢
鏡頭出色但影出來D相未去到話乎合效果
4K永遠4K無得自由選用1080定4K睇野
電大左但4k 120hz 一樣倒水
最後價錢定太高佢話除非粉絲依個價買s21 u好過
Sony hardware超神
software超垃圾
sell af快,但低光dd就成日fo唔中。

夜景mode容錯度超低,勁黑地方你預影十張一張用得。
明明有室內燈光,佢鐘意就幫你自動night mode,d嘢/自己郁緊,乜都影唔到。

用耐左,影影下相reboot,影影下成個camera app黑左,叫你reboot。

垃圾
用緊 1 II 屌你老母

應該等佢幾代後再含過
相都影唔到 仲講咩好唔好
太勁佢相機賣唔出
其實我覺得買2都得,3仔個光學變焦玩落都係一般

Btw,IOS同android根本係兩套logic
IPHONE 就出新機唔好買住.
買Sharp r6好過

屌你老母 sony
梗係IPHONE啦
真, 2021年7月仲諗住買12pro
拎出街梗係iphone啦
想打機咪再買多部rog phone5囉
好平啫
iPhone 買完有排用
用返3-4年都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞