大家係咪因爲蔣仔先知連登

233 回覆
67 Like 8 Dislike
好慘, 到呢刻都仲畀蔣囝話收咗錢

好想買部新電話 如果中介佬肯請我做打手就好

思古井.巴打解釋左啦

有冇quote? 唔知佢up乜
我就唔會收錢做中介打手嘅!!!!!!!
醬囝記得cap呢句

正皮 唔係
負皮 沒有蔣仔沒有連登

好老實講,我無高登Ac

割蓆嘅最高境界

同自己割蓆

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?message=6696965&type=BW

呢個係我

呢個係你

入元朗叫完雞 順便搵泰博

肯收手未?

究竟收左幾多錢?

又抺黑我 不過如果有人想請我做打手可以pm我
我幫班垃圾細路補習好辛苦

Yes ar 希望呀王潤丹之類乜乜柒柒可以聯絡我
反正都係撚狗

Cap低先

幫中介之証

蔣仔 我教人中文有一手 你要唔要我幫你補下習

Pm埋我 有錢唔好曬 我會勤力的

撚狗都要同你解釋

呢個叫解釋?
呢d叫揣測喎

我承諾我收左錢會即刻做嘢 不過我要求85蚊一個鐘
蔣仔 幫我聯絡下中介佬 請唔請打手 我部iPhone爆左mon 好想換部新 我等你開飯啊蔣仔

我承諾我收左錢會即刻做嘢 不過我要求85蚊一個鐘

嘩你頂爛市
不過幾錢我都唔會做
醬囝cap咗未?
你淨係cap“你所謂/以為嘅”衰嘢?

正皮 唔係
負皮 沒有蔣仔沒有連登

好老實講,我無高登Ac

割蓆嘅最高境界

同自己割蓆

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?message=6696965&type=BW

希望蔣仔睇到

正皮 唔係
負皮 沒有蔣仔沒有連登

好老實講,我無高登Ac

割蓆嘅最高境界

同自己割蓆

希望蔣仔睇到

蔣仔最鐘意無視巴打你

正皮 唔係
負皮 沒有蔣仔沒有連登

好老實講,我無高登Ac

割蓆嘅最高境界

同自己割蓆

希望蔣仔睇到

ho ball
我都整緊
蔣狗幾時解釋下你公開過嘅相中人係咩一回事
咩蚊蚊, 黃德政etc
咩蚊蚊, 黃德政etc

希望徳政唔會見到呢個post
咩蚊蚊, 黃德政etc

重有bravo果條四眼排骨
報料email
各位有ac/冇ac嘅巴打, 如果有嘢想報料, 可以直接email去呢個email address, 我地會保障私隱匿名放料, 所以巴打們可以放心報料
報料email: sochunon1999@gmail.com

醬仔想搞事可以過主
password 真係笑死
咩蚊蚊, 黃德政etc

重有bravo果條四眼排骨

其實呢三個究竟係咩人 蔣仔可唔可以答下我
password 真係笑死

呢招叫引蛇出洞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞