[求集氣]連尼住/望遠/工程部入一入黎,認真有個惠己利他既提議

386 回覆
95 Like 14 Dislike
支持
支持

多謝
明明只係一小步,連仔只要做,我地巴打就可以方便少少,你連咁小都唔肯做,呢個forum仲點進步呢
論壇係講硬件,唔係博出位,同啲街外人合作就會成功架
我真係有啲心up,不過係對連尼住
佢地團隊呢半年以黎已經做左好多野黎逼害我地聯賽運作
無論係推post推唔起定係其他野,直接影響巴打對我地活動既認識
不過我地都好容忍,其實只要佢地肯整一整我提出既野,問題至少喺我觀感上可以得到解決,仲有其他巴打都可以用
但似乎管理層上下都當緊我地傻仔咁玩,真係好失望
無錢賺既野

唔會理你

支持

講真話連狗唔會理

講真話連狗唔會理

小事不理,賺左錢先
係咪要咁樣?
小事不理,賺左錢先
係咪要咁樣?

最精彩係有班護主犬護航
小事不理,賺左錢先
係咪要咁樣?

最精彩係有班護主犬護航

連衛兵: 有本事自己起個forum,無本事就收聲

講真我又唔係叫佢起咩飛機大炮摩天大廈
咁少既事都唔肯滿足呢個需求,唔係串到咁呀?
我自己都忍左半年先出聲希望佢地幫下手,咁都有錯?
無錢賺既野

唔會理你

喂唔係喎,我一開post果時已經講明唔介意比錢
定我topic要講明[有錢益admin]佢地至入黎
無錢賺既野

唔會理你

唔夠多
正如vip版賺得唔夠多咪逼你繼續睇廣告
佢就不聞不問當睇唔到幾多人想要vip版
無錢賺既野

唔會理你

唔夠多
正如vip版賺得唔夠多咪逼你繼續睇廣告
佢就不聞不問當睇唔到幾多人想要vip版

其實我覺得你又可以等多一排
雖則佢地唔睇又真係幾閪下
但巴打你可以唔使為呢D事嬲/心急丫
其實我覺得你又可以等多一排
雖則佢地唔睇又真係幾閪下
但巴打你可以唔使為呢D事嬲/心急丫

我可以等到8月中,如果仲係無,我果邊啲野就要維持原狀
但我都會繼續爭取,唔會因為自己壇野而唔繼續爭取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞