Hoka one one討論區(4)

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
當年香港其中一間(好似係唯一一間)有行貨tor ultra low賣既舖黎
姐係信得過?
巴打買左未
你會買咩色?
我諗緊買咩色好
都信得過
bondi 7比我感覺,佢鞋籠長度感覺同NB USA差唔多,但鞋頭窄身過佢啲啲,另外鞋踭位比較鬆小小,稍為比較易甩踭,鞋帶要索緊小小先得。
我都甩踭, 我估應該係因為個底太厚, 下次買返clifton算
我覺得佢好跑唔好行,唔知其他款係咪都係咁?

旺角樓上舖入手人生第一對Hoka One One
$1300,Bondi 7
應該係真野黎嘅,因為都幫襯過幾次,同埋間舖都好多人出出入入黎買衫買鞋
不過始終第一次入手,唔係好識,有冇師兄師姐幫手睇一睇真假
Thanks!

做咩唔係官網買呢? 平d又唔洗擔心真假
呢對洗唔洗買大D / 買細D
kaha low 著US8.5
巴打kaha low對比平時波鞋e.g nb/ub比, 偏細定偏大?

我nb 992, 993 都係us8.5
扁平足應該揀Clifton定Bondi好
Bondi試佐上腳好似偏軟身佐d
我頭先行街都搵到有碼 覺得唔錯
但個底係淋身唔係Support 有少少擔心
點解個個po 都有人問
開得4個po 碌吓好難
4個po 4004
Same here 等到頸都長
聯乘EG嗰隻沙色望落幾靚仔 邊間有實物睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞