九龍灣gym 揀snap fitness定24/7?

41 回覆
37 Like 12 Dislike
聽落唔差 但太獨家 冇得同其他frd一齊做
9龍灣我去goji 好過又有泳池
snap垃圾 唔好join 好逼又小機
九龍灣247 多人到仆街
夠膽你咪join囉
snap同247會員人數統計post
兩邊鬥推人去另一邊
snap klb真係好垃圾 明明個場好大 吉左一大半做走廊 搞到啲機又小又逼 次次都要排機
仲要勁多細路仔屌佢老母機都未撚識排
幾條友係玩部唔係操肌
柒下柒下咁
間間247你都吊架啦,又sportsart又人多, 但係唔知你係玩住吊等夠期退會定係啲健身狗公司護主心切
247根本玩唔到
有冇人知九龍灣247夜晚十點後多唔多人?
都唔少, 明明嗰日諗住用rack玩squat, 最終都係要leg press + hack squat 最後先至squat到
要加rack, 場地太爆
PURE有無巴打試過,見988/月幾貴下,唔知咩環境.
新蒲崗247聽聞擴充,九龍灣遲下應該唔洗咁逼,而家六七點好多人
有冇ching去過紅磡24/7?環境如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞