ubereats係咪冇得現金付款?

26 回覆
0 Like 5 Dislike
ubereats係咪冇得現金付款?
一直禁又禁唔到
問cs又話維修緊
但我又見到人用到
線上等 急
ubereats垃圾先叫,等7、8個字先有外賣仔接單,成粒鐘先有野食,搵佢cs難過cut有線。

聽聞因為佢係3間平台最少錢,所以比外賣仔當後備。
垃圾Uber 出好多迎新優惠,但驚人用prepaid sim Chok ,所以咪扮哂野用唔到cash ,不過近呢幾個月成粒鐘先送到過黎,把撚
Uber最仆街係無得del信用卡
比外賣仔嘅錢喺三間入面最低
所以外賣仔傾向拖到最遲做,或者唔做佢嘅單
用佢嚟叫外賣就自求平安
真 佢一定要綁死一個payment方式
點解屋企樓下都話太遠
運費要10幾廿蚊
平過food panda
所以限制太空卡唔可以一直拎迎新優惠?
信用卡我用同一卡都ok
但電話真係唔可以同一部
平唔平係睇食肆點SET
ubereats可能SET到無套餐,而戶戶送有家庭餐所以最平

ubereats最大問題係出EMAIL話有CODE,但到你打CODE就唔比用
呢種呃人開APP的手法唔好

其他兩間話有CODE通常就有口齒係用到
Ubereat我開左好多acc都係同一張信用卡
不過有時都會用唔到
唔知關電話定卡事
反而uber減一百蚊code就次次都得
請問減一百蚊個code係咩?搵極都搵唔到
父親節優惠黎
之前復活節都有
可能而家未有新優惠
明白,Thx
同一卡都得? 我記得唔得
but 有冇師兄有foodpanda 100-50
得返80-40
用點數卡點玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞