分享一D歌手同電影人物嘅figure,仲有其他……

18 回覆
2 Like 0 Dislike

如果有人有興趣,一陣會陸陸續續貼上嚟,主要以歌手同電影人物居多,如果有啲我認為係比較特別嘅嘢,我通常都會立刻買佢哋返嚟,唔知呢度又有冇人有儲開呢類型嘅figure呢?

全文介紹:
http://timeischanging2013.blogspot.hk/2017/05/Concert2017.html?m=1

成名於1966年,美國傳奇Psychedelic Soul天后,世界第一白人搖滾女聲 - Janis Joplin

同Jimi Hendrix、Kurt Cobain、Janis Joplin一樣係「27 Club」成員之一,著名樂隊The Doors主音 - Jim Morrison 🚪

英國殿堂級Glam Rock教父David Bowie摯友,Proto-Punk界嘅宗師級人物 - Iggy Pop 🎼

彌敦道9號
侵侵
侵侵

700抵玩
侵侵

700抵玩

巴打試下開係其他台啦 應該多d人睇到
侵侵

700抵玩

巴打試下開係其他台啦 應該多d人睇到

例如? 唔係好識開響邊個台
全部正野
全部正野

而家要瞓覺,聽日再放啲上嚟!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞