【連登 商業電台 光明頂 討論區(五十六)】

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
真係唔鍾意用
又要影張「成功人士」相做乜鳩
而家係咁加柴落個火堆,等爆
Dismiss
同FB IG 呃LIKE 呃VIEW 一樣 搞到啲港女食野都要影相先
Social emotional pressure
Bye bye everybody and sweet dreams
笑死 這就係香港
重人脈網絡、關係嘛。成日覺得同FB一樣,打咭用。自從有葛博士呢類人出現,我喺上面打喺M78星雲大學畢業都得
FB都可以唔寫咁多個人資料
但Linkedin要真野,自動俾人起底咁
同意呀。我自己都唔鍾意將太多資料填上去,覺得好恐怖
請先推爆第五十六帖

第五十七帖
https://lih.kg/2608737
每一個極權都係最後會內鬥
蘇聯最後貝利亞都比人殺死
中共劉少奇同薄希來都係一樣
香港一樣唔會避免到呢樣野
19才子接受唔到攬炒嘛
站在商家佬立場緊係番去曾任權年代最好喇

但問題係而加係支共唔比香港維持現附狀wor
從來香港非建制都無拎過權力
從來23條國教831送中都係政府搞香港人先wor

而加所謂的篤灰互相舉報緊係支那帶起先
邊個有權力打壓人先?
唔係覺得網絡大到可以拉人封艇下Wa
係的話連登唔會比人笑鍵盤戰士喇

我明上左岸緊係希望和平搵食喇
但你都要睇下點解咁多人想攬炒先
我地係無曬方法先到呢步

到左今日19仲係幻想香港最好番去以前
各打50大板
係咁叫我地非建制收手
對唔住囉唔係我地唔收手
係你地加速既然係咁不如一齊加速
佢根本係度老屈網絡
同埋溫水煮落去我地啲啲中至下既階級一樣係仆街,因為溝淡換血無停過,都最後都係無訂企
懷疑19 同 馮同學都有睇
陶傑點睇?係咪澳門人乜都唔袋住先搞到咁?

有線:全數澳門非建制立法會參選人會被DQ
https://lih.kg/2610851
up 左好耐 有講係明而上咁解啫

*冇講係明面上 個kb 濕水壞壞地
牙永
星期五

林作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞