一人一comment屌葉一知老母

18 回覆
17 Like 7 Dislike
一有事就話手足係鬼,依啲撚樣點對得住烈士

https://www.facebook.com/1422334891347196/posts/3046361152277887/?d=n
刪咗POST
屌佢老母,條撚樣知自己柒咗就del post加轉口風

https://www.facebook.com/1422334891347196/posts/3046402562273746/?d=n
佢完美演繹左香港人最真最仆街嘅一面
真係痴撚線,2021年都仲捉緊鬼,仲要柒撚咗又唔認
完美演繹ON9黃絲既心聲
都2年仲ON99咁話一早寫定劇本,自己人黎
仲衰撚過共慘黨
一有事就on9黃絲
會唔會係你班傻鳩懶醒熱狗on9多d
然後柒完即刻扮無野,我屌佢老母啦
認左又點
佢都知柒del左啦
係要窮追猛打自己人
追擊藍絲又唔見你咁積極
行撚開啦屌你老母,捉鬼錯撚咗唔認仲要死兜,佢依啲叫乜撚嘢自己人

佢邊撚度自己人????
on9閪樓豬屌佢有撚用咩
屌藍屍又唔見你出10個post追擊?

我屌你老母臭閪
我屌邊個關你撚事,你依啲撚樣見到瘀血都唔撚清又好撚有用?
你開post我唔撚回得?
見到你依類柒頭皮咪入黎屌下你老母
香港搞成咁 其實都關呢班撚樣事
其實係,好似你上面條傻柒盲撐咁樣,個思維幾年嚟都無進步過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞