[極多圖] Mirror@Tiger同余潔滢咁大件事無人講!

265 回覆
2046 Like 112 Dislike
咁大件事無人講 咁我講啦
阿檸同安安交接力圖隊長時 成功擦出愛嘅火花
經過長期仔細嘅觀察 樓主深入虎穴
種種跡象顯示 佢哋拍咗疑似接近一年拖 仲一直都高調喺IG調情
相信唔少鏡粉其實都已經察覺
老虎仔果然係愛姐姐呀下 99年嘅老虎仔同97年嘅余潔滢望落都幾襯呀
我哋一齊嚟睇下佢哋嘅愛情證據

1. 九展後台大合照

^余潔滢以女友地位去睇演唱會 後台合照企到埋一埋
老虎仔嘅其他後台合照十張有九張都係企喺一二邊

^呢位lawrence巴都好似見到啲嘢喎

2. 情侶帽

^(雖然Kangol都好公廁)

3. Dezert 隱藏女Model

^Dezert女model一向搵開Michelle (@_lmhmc) 出鏡 而相中個女仔crop剩髮尾

^而咁岩余潔滢同期都染過呢隻髮色同咩過同一個袋 仲唔係你

4. 力圖隊內事務繁忙 IG交流甚多

^紅色心心咁高調呀安安

^上面睇到有啲嘢嘅lawrence巴心水清
請自行上IG睇佢哋其他嘅互相留言 太多不能盡錄

5. 同朋友兩Pair人多次Double Date

^此為Tiger幫好友Ryan同Michelle影

^同一背景 睇黎余潔滢都同場 (老虎屬貓科動物🐈Meow)
呢兩對couple都已經double date過無數次

^Tiger同Ryan互影的黑白世界

^同一地點 余潔滢IG嘅彩色版本(請留意手鈪)

6. 成功入屋
唔計家姐余香凝同細妹男朋友Tiger有互相follow之外
最關鍵性嘅證據係
余潔滢同Tiger妹妹嘅IG都互相有follow 睇嚟余潔滢都已經成功入屋
而Tiger都有follow余潔滢嘅女best friend(詳情自行IG尋找)(圈外人唔放IG)

7. 情侶戒指同手鈪

^平日定影廣告都戴到隻戒指實一實
以余潔滢以前嘅ABC Style 戴咁粗獷類型嘅戒指同手鈪完全唔係佢style

^睇黎大家都咁岩好鍾意呢隻同款戒指同手鈪喎 去到邊都帶住
連同阿King Reu打波都唔會除低

8. Goro 頸鏈

^ 咦 你好似都好鍾意虎仔買開嗰個Brand Goro喎 (此post為余潔滢生日post)

9. 安安每個post阿檸都有like以示支持

^ummmmmm
係曖昧期互相comment調情嘅氣氛
就算幾無聊嘅廣告post老虎仔都會like
其他調情comment請自行上IG睇 太多不能盡錄

又多一個鏡仔封盤啦 鏡粉們唔好傷心 鏡仔有得拍拖係一件開心事
斷估佢兩個咁高調都應該冇心隱瞞 因為喺行內朋友間都已經係公開晒
喺度祝福同繼續支持老虎仔 同埋提早同你講聲生日快樂

利申: Hellosss,發現老虎仔原來仲開始得早過陳仔同Amy表示驚訝
一路都唔覺得佢地真係「偶像」男團
起碼一半以上都拍緊拖
邊有偶像會咁
其實做歌手咪算囉
做偶像 好難無私生飯
余香凝係咪偷食同暗星分手,再大肚結婚嗰個
係,佢家姐

Hi 記者朋友我係沒此用戶
wfc
雖然完全唔反對人追星,但係樓主打字啲語氣十足十啲冇social life、朋友都唔多個嗰啲死毒撚/肥婆,咩「直擊」嗰啲真係好頂唔順
黑肉
收皮啦你 咩居心
咁撚大件事?
佢兩姊妹好似樣 我仲以為呢個係余香凝

Btw 滢你老母咩 殘體
瀅下話
都2021喇,邊個同邊個拍拖真係冇乜人會care囉,好少事咋
樓主仲活喺80年代?
拍拖好正常姐
祝福佢地
韓國都好多idol拍拖啦
只要雙方形象健康有咩問題 80年代咩
人哋個名係咁
做開娛記
如果係真 會祝福佢地

唔好鬧住先 人地個名真係咁寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞