[Switch] Just dance 2017 討論區

59 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇人入左貨玩?

岩岩玩完 標晒水 岩晒我呢d平時唔做運動既人

點樣拎個手制先最方便 咁激動驚好易整爛個制

同埋點樣先可以跟好d個beat
仲有

我見到Switch 有講話個右邊手制有個鏡頭定唔知咩

可以偵測到你出包剪揼個d動作

有冇人知可唔可以應用到落呢隻game
買左
有3個月unlimited試玩幾好
手制有少少難拎 但已經好過以前ps4玩果時無cam係度fing入機
買左
手制有少少難拎 但已經好過以前ps4玩果時無cam係度fing
買左
手制有少少難拎 但已經好過以前ps4玩果時無cam係度fing入機

請教 unlimited 係咩黎 有咩唔同
係咪除左用兩個手制 仲可以電話dl app一齊玩
買左

可以玩返哂以前咁多集嘅歌

無得混合用
我拎黎減肥用
真係連續跳成個鐘
仲要下下用足力,甚至更用力

*推薦katy perry - part of me
下下跳足幅度係會勁崩潰
想問下邊到買平?
每次最盡都係玩到一個鐘,玩到手都斷
買左

可以玩返哂以前咁多集嘅歌

其實有冇日文歌韓文歌揀

無得混合用

Thanks
我拎黎減肥用
真係連續跳成個鐘
仲要下下用足力,甚至更用力

*推薦katy perry - part of me
下下跳足幅度係會勁崩潰

巴打玩到首歌爆星星未
想問下邊到買平?

我個區買都要$358

我諗深水埗可能平dd
每次最盡都係玩到一個鐘,玩到手都斷

玩到手軟腳軟出晒汁好有成功感
有無巴打會咁呀 ,有好多首歌係咁

岩岩玩左兩個鐘 暫時未出過過
頭先玩online 無啦啦同人對戰

人地會開個cam比我望住佢跳既

Btw 個鬼妹黎幾正

我揀佢unlimited 個埋歌, 有啲就會出現
巴打係咪得2個月會員
巴打係咪得2個月會員

打錯3個月先岩

我揀佢unlimited 個埋歌, 有啲就會出現

真係得我一個係咁?
想問下係咪本身內置有啲歌 想要多啲就比錢買?
有無得對戰鬥高分?
次次同女友玩完都係合作加分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞