外國既黑社會係咪好低調

281 回覆
286 Like 26 Dislike
你係咪睇戲睇上腦
拍戲當例子 國際販毒你估香港黑社會無份咩
咩電影
下面張相右二個個 大個左一定係靚仔
左邊mk龍心牛佬段片

peakyblinders(冇記錯係咁串)
thx
墨西哥係南美?
仲攞推土機整冧泡泡浴
好似話最後比手下反枱隊冧左?
但係又話跌左落河搵唔番條屍
得香港果D黑社會要靠人保護
係呀話你戇鳩啊點撚樣啊?
香港個d係好出位,最近個坐棺升埋做保安局局長
萬聖節派糖
利申唔到吹奏黑社會 我睇過一啲研究 黑社會分兩種 國際性 地區性 香港三合會係後者 以香港做基地 唔會衝出其他洲 有講到全世界嘅毒品有七成都係有經香港黑社會手 仲有唔好用服裝 武器就去認定有冇料 香港一直以來用槍係底線 差佬 社會唔會容許 所以用刀去解決問題係正常 唔會過界

比起其他地方 香港黑社會係好多人 響社會上唔多唔少都會同黑社會扯上關係 向華強撈黑撈到全香港都識 仲生勾勾冇人咁搞佢 97共產黨收編黑社會 香港黑社會已經攞正牌可以繼續玩 美國黑手黨已經沒落緊 墨西哥直情打仗冇計傾 歐洲嗰邊好多地方治安差 黑社會橫行 日本嗰邊黑幫成員老齡化 如果有留意嘅話 有五六成人係四十歲以上 可以上網睇下組長啲年齡 如果有個五十歲已經係好難得 日本後生仔認為哩啲組織好老土 又難上位 唔會上入 暴力團關係法係好harsh 啲細做錯事 好似連坐咁差佬係可以直接拉最大嗰啲 所以綜合所有因素 比起其他地方 香港黑社會係好㩒撈
北美
死就冇死
不過聽講過得慘過死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞