法國屯馬線樓價係normal distribution

66 回覆
13 Like 43 Dislike
由最低賤既屯門開始,之後天元略升,過左錦田後急升,荃西勁高,之後就市區唔駛講,去到kai 德最高點,之後開始回落,大圍都高,之後開始急跌,最後咩烏閪沙就唔駛再講啦
迎海,銀湖天峰咩價訓左?泓碧,雲海,Silversands 賣緊咩價
屯門瓏門都貴啦 2房9球
土瓜灣同宋皇臺反而潛力一般,因為樓舊同柒
咪係 一講起土瓜灣香港只會諗起又舊又污糟既地方
講緊地區平均價
呢兩個垃圾地方,夾係啟德同何文田中間
屯馬線會成為主線道
中間可以轉輕鐵,東鐵,紅綠色線,高鐵,東涌線
遲下開埋沙中線,港島線都可以通埋
屯門牛
垃圾位呢,仲隔攝過白石角掃管笏
膠膠地,人地有鐵,銀湖,迎海仲要上蓋唔好搵垃圾白石角同掃屎忽同烏溪沙比,交通配套完全唔係果皮
烏閪沙,馬鞍山去到尾,好平咩?
瓏門貴到on9喎
低賤?你買比我睇
市區樓點柒都貴過大西北啦
貴同潛力係兩個唔同既概念,你睇下瓏門yoho依d高質大西北樓,已經同市區/將軍澳半新唔大差異了,更加跑嬴哂土瓜灣d柒樓,但瓏門yoho短中期內點都唔會追到奧運,依個係現實
九龍城/土瓜灣一堆唐樓等發展,如果講潛力,兩者都唔會輸啦
收完我個孫都出世,更何況有條鐵收購仲難左,業主企得仲硬
近紅蘋果街市果邊都已經收左兩條街,加上市建局果個盤,絕對唔會少
果堆新樓出左你可以買,但唔荒平,一定食溢價食到盡,但買舊樓搏佢收,我好有保留
其實沿線各區都一樣係咁,只不過溢價空間嚟講,市區相對上較大,而且下跌空間較少
土瓜灣最大問題係業權太散,無法做到一個完善既社區規劃,令發展受阻,唔同啟德,荃灣西,元朗站之類,有一個好完善既規劃同發展藍圖
迎海同銀湖望海既過千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞