OCGN SH討論區(35)之 收復失地

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
真係好神奇
Itrm 封信咁寫

Deficiencies that preclude the continuation of the discussion of labeling and post marketing requirement/commitment.

Does not reflect a final decision

July 25 for completion of its review.

利申之前走左
不過我見鬼佬網啲人都討論緊個deficiencies 會有幾大影響,然後決定留唔留
你望下spce同ocgn
你玩夠未

Itrm 同spce我都係咁走姐
一個升一個插
咁你走ocgn未
呢度好多人會多謝你
itrm單嘢其實咩料
人地都得返一半命,何必要趕盡殺絕
走SPCE左一巴右一巴
今次幾大都揸耐啲
收到回覆話有
Deficiencies that preclude the continuation of the discussion of labeling and post marketing requirement/commitment.
你死啦好無
你上一次走itrm 揸spce 都係咁講
係咪即係就快走ocgn
走啦仆街
走埋啲ocgn去all in啦
屌你啦
走返晒去SPCE算啦Pop巴
呢位巴打生面口
幾多cd room都出黎屌7pop巴
大家都忍唔住要login

走啦仆街
我叫佢all in spce呀, 100 to the moon, 唔好喺度磨
短暫性嘅姐
好快大爆升有錢齊齊賺
真係少出聲
今朝起身見到停牌已經諗起Pop巴屌左出聲
Spce
我冇貨itrm
不過好明顯啲人panic sell
好似ocgn 要bla 咁
現價實在好抵屌
Labeling issue 又唔係講隻藥本身
我諗緊賭唔賭一鋪

而家買賭贏左係幾倍

開市前會決定
短你老母, 走啦
我覺得你咁撚燈又唔想比人屌就唔好share咁多自己既move啦,都唔知你真膠定假膠
btw你走ocgn啦屌
公道講,NVAX升緊嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞