差佬起薪3皮,督察5皮

17 回覆
5 Like 20 Dislike
連燈仔fg 得果4,5皮有咩資格笑人
你走貨運毒都好多錢搵架
鼓勵香港人多從事黃賭毒事業
連登仔做閪到咩
Sor,人地攞正牌殺人
睇屌人移民個D POST
好多話自己搵得萬幾蚊冇錢走唔到
其實仲要計埋好多野

1:輪更,一時番早一時番夜晚,之前有新聞講左好多紀律部隊早死

2:出番黎個工作經驗基本上冇咩用,姐係唔可以轉行,代表你人生之後都唔可以做錯野,要全心全意支持國家支持警隊,中年比人革職或者比人職場欺凌就大撚獲

3:斷六親,好多人唔信,但係我朋友屋企人就係警察,19年已經反左面,睇下你自己接唔接受到,不過到時候都可以識番警察朋友

4:工作冇挑戰性,好容易悶,之前有文章提到,美國警隊話警察係一件好悶嘅工作,所以係唔請聰明人,只會請智商比較低至中嘅人,你份人聰明少少做一陣就會好悶

5:識新朋友比較難,最簡單開約炮apps睇下,連肥婆都要求走藍絲,基本上後生一代大部份都黃絲,不過唔洗驚,到時候都可以識番警察朋友

6:行bid好辛苦,呢一兩年已經開始要行番bid,依家30度行一陣都咁辛苦,做差佬每日都要行,其實都幾難頂

當然唔理政見,做警察有好多好處,同時你都要留意一下佢嘅壞處,單睇錢當然係低學歷首選職業,但係仲有好多因素,假如巴打們有咁上下學歷
又唔理政見嘅話,政府仲有好多工仲接引仲好做。
海港蛇搵緊幾錢
咁辛苦考AO EO 黎仲咩?
唔係色盲 身體弱 中五就考得
人工仲要同你班三大生睇齊
點計都好
佢地都唔配
原來督察先5皮
我地Fg出黎都5皮
買起埋你d朋友親戚
唔算高人工啦
有ot 補水年年加人工連登仔有冇
仲有屋有基金有槍有棍有免費雞有特權
咁撚低
行beat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞