[新聞自由已死]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1356]

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
而家就真係望修夫基keep住唔好出Sancho
未同一隊過 Palhinho 20年先去士砵亭
華拉尼得唔得架
馬狗+10m換算啦
以前scout 左longstaff
買amad都唔止
希望快啲輸
葡萄牙國家隊
Palhinha好似幾爛打
平平地執個ruben neves啦
去咗德國太奈
搞咗咁耐 最尾個價有平到?
30m收左佢啦
當初古圖都係30m去
又係一年約
上季係要120m歐
國家隊連正選都無
教練on9
一定啦
https://www.facebook.com/676058512538479/posts/2465514430259536/?sfnsn=scwspmo
有報導指,曼聯對效力埃及球會Al Ahly的23歲防中Aliou Dieng感興趣,甚至已開出800萬歐元收購這名馬里國腳,但已被對方拒絕。

相信99.9%的球迷都未有聽過Aliou Dieng這個名字,更不會了解他的踢法。根據報導,他的風格和Kante相似,都是跑動能力極強、覆蓋面廣的防中,而1.84m的身高令他身型上比Kante更具優勢。Aliou Dieng於今年年頭,曾幫助球隊奪得世界冠軍球會盃季軍。

由於對球員不熟悉,很難評論Aliou Dieng究竟是否適合曼聯。但如果這單消息是真,就進一步印證我之前的推測 -- 曼聯今個夏天主要收購資金會花在中堅和右翼/中鋒身上,防中位置引進的球員身價應不會太高。
呢個乜水
操少少肌 隻手臂幼到
球王片好撚一般
8m都買唔到個Google人,呢條友究竟咩料
Sky sports報導 : 維拉在上週末已經開始與隊長格利殊展開續約談判,目前雙方還在協商當中,維拉沒有計劃出售格拉利什。
另一方面,曼城將會在歐國杯結束後,向維拉開出正式報價,格利殊是他們的「二號目標”,而「頭號目標」是一名前鋒。

真係打fifa咁
簽得齊辛祖華拉尼
一個月唔打丁
我曼幾時先可以拎返英超冠軍
百力茲同amad個筆呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞